PREZENTARE

Întrucât utilajul forestier (TAF) cu motor Perkins este produs în proporții de 90% în fabrica noastră, vă putem oferi toată gama de piese de schimb la preț de producător. Toate piesele sunt originale, având calitatea și fiabilitatea celor montate inițial, astfel încat, chiar și după o reparație, utilajul va funcționa în condiții optime și la capacitate maxima.

Pentru a menține buna funcționare a utilajului este important să înlocuiți componentele stricate cu componente originale, și nu aftermarket piese alternative nu sunt conform specificațiilor IRUM, și există riscul ca aceste piese să nu se potrivească. De asemenea, la piesele aftermarket apare o uzură mai rapidă, performanțe slabe și fiabilitate scazută. Piesele originale, în schimb, asigură intervale mai mari de timp între intervenții.

Având în vedere faptul că orice defecțiune trebuie rezolvată în cel mai scurt timp posibil, la noi puteți găsi întreaga gamă de piese de schimb, în stoc, cu livrare imediată, astfel încat să vă puteți continua munca fără întreruperi majore.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile