NOU! Tagro echipat cu sistem de autoghidare prin GPS.

NOU! Tagro echipat cu sistem de autoghidare prin GPS.

Detalii tehnice

Prezentare

După o pauză de peste 10 ani și multe eforturi, prin Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR, IRUM lansează noul Tractor AGricol ROmânesc – TAGRO.
Produsul nostru este unul competitiv, care a fost gândit pentru toți fermierii, cu precădere pentru cei mici și mijlocii, iar piața de desfacere se dorește a fi atât în România, cât și în alte țări din Europa. Performanțele sale fac față cerințelor din piața mondială, având un raport calitate-preț competitiv.
TAGRO este un tractor compact, ușor manevrabil, cu transmisie mecanică, confortabil și care este ușor de întreținut.
Motorul de pe TAGRO este o unitate FPT (Fiat Power Train) model F36 de 102 CP, diesel, cu 4 cilindrii in linie, sistem de injecție common rail, cu turbocompresor și intercooler, iar norma de poluare este stagiul V.
Utilajul se încadrează în clasa de putere 80-110 CP și dispune de o transmisie mecanică cu 12 viteze și inversor, cu posibilitate de cuplare 4 x4, direcție hidrostatică și sistem de frânare cu discuri multiple.
Instalația hidraulică de forță a utilajului este alimentată de o pompă hidraulică cu un debit maxim de 60l/min. Circuitul hidraulic pune la dispoziția operatorului un numar de 3 secțiuni hidraulice comandate mecanic prin intermediul levierelor de pe consola dreaptă din cabină. Aceste secțiuni hidraulice sunt configurabile, astfel încât să satisfacă cerințele tuturor accesoriilor ce pot fi atașate tractorului.
Conceput în primul rând pentru a asigura operatorului condiții optime de siguranță și confort, cabina utilajului corespunde normelor ROPS si FOPS, categoria 2 de protecție, asigurând o vizibilitate sporită, este dotată cu aer condiționat automat și ventilație cu sistem de filtrare a aerului, geam spate cu degivrare și scaun operator pneumatic cu încălzire. De asemenea, utilajul dispune de proiectoare de lucru față/spate pentru condiții optime de lucru și pe timp de noapte.
În ceea ce privește designul acestui tractor, s-a urmărit crearea unei identități vizuale unice și proprii, care sa fie cel puțin la nivelul oricărui mare producător mondial și să reprezinte fundația viitoarelor dezvoltări IRUM în gama agricolă. Astfel am ținut cont de aspecte legate de confort, dimensiuni, dorindu-ne să păstrăm același logo, aceeași linie tradițională a tractoarelor noastre.
Un accent important s-a pus și pe partea de ergonomie și siguranță a utilizatorului final, elemente care putem spune cu mândrie că sunt la cele mai înalte standarde.
Oferim consultanță pentru accesarea fondurilor europene.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă