Detalii tehnice

Prezentare

Un tractor pentru care schimbarea accesoriilor se face foarte rapid, fiind astfel foarte ușor de adaptat la diverse lucrări în fermă. Proiectul său a pornit de la ideea de fiabilitate și rezistență, având dimensiuni reduse, și costuri minime în întreţinere şi exploatare.
Inovația adusă acestui tractor este dată de transmisia hidrostatică cu 3 game, care furnizează viteză variabilă nelimitată, de la 1,86-27.9 km/h. Selectorul de game este amplasat în partea stângă a scaunului. Cele 2 pedale direcționale sunt montate pentru utilizare cu piciorul drept. Pedala stângă acționează mișcarea tractorului înainte, iar pedala dreaptă acționează mișcarea tractorului înapoi.
Fiind dotat cu un motor diesel de 58 CP în 4 cilindrii, cu turbosuflantă, este tractorul ideal pentru lucrările din zootehnie și cultură mare. De asemenea, este recomandat pentru lucrul în sere, solarii și în activitățile din legumicultură. Cabina panoramică, dotată cu aer condiționat (AC) face ca timpul petrecut în tractor să fie o adevărată plăcere. Este un tractor care se încadrează într-un raport calitate-preț excelent.
Datorită transmisiei din dotare, face ca lucrările cu încărcătorul frontal să fie o adevărată plăcere.

Notă: Înălțimea totală și garda la sol pot diferi în funcție de dimensiunea anvelopelor cu care este echipat tractorul.

    Cere ofertă