Detalii tehnice

Prezentare

Beneficiind de o tehnologie modernă în conformitate cu standardele Europene, TAF 2012 G de la IRUM este cel mai nou utilaj conceput în Centrul nostru de Cercetare și Dezvoltare, caracterizându-se prin performanțe, eficiență și confort la nivel occidental. Motorul performant marca PERKINS, sistemul de servo-direcție modern sau cutia de viteze PowerShift sunt doar câteva dintre componentele de înaltă calitate integrate de către IRUM în noul utilaj TAF 2012 G.
Performantele sporite in exploatare ale acestui utilaj sunt date de catre cleștele împreună cu suportul și brațul acestuia, înlocuind scutul mobil al predecesorului. Acesta permite transportarea bușteniilor la o înălțime mai mare de sol, astfel micșorând suprafața de contact a aceștora cu solul fapt care duce la creșterea eficienței utilajului, scăderea consumului și mărirea duratei de viață. Manevrabilitatea noului TAF 2012 G este de asemenea mult îmbunătățită prin posibilitatea efectuării unor viraje mai strânse prin funcția de rotire/pivotare a cleștelui in jurul propriei axe.
Fiind poate cel mai important component al utilajului, motorul unui TAF trebuie să se adapteze unor condiţii de lucru extreme, dar să fie fiabil, uşor de întreţinut şi economic în acelaşi timp. Exact din aceste motive am optat pentu experienţa şi priceperea companiei PERKINS, liderul mondial în domeniul motoarelor diesel pentru aplicaţii agricole şi industriale. Modelul 1204E-44TA folosit în TAF 2012 G corespunde tuturor directivelor europene in vigoare privind normele de poluare, dezvoltând 110 CP şi este proiectat în conformitate cu noile standarde EU StageIIIB (EPA Tier 4 Interim, MLIT Step 4). Motorul este cuplat la o cutie de viteze sincronizată PowerShift cu 4 trepte. De asemenea, utilajul dispune de punți cu frâne multi-disc în baie de ulei și diferențial blocabil, troliu hidraulic de 2×8 tone, precum și clestele controlat prin joystick.
Confortul şi dotările de excepţie sunt, de asemenea, puncte forte ale utilajului. De la scaunul conducătorului reglabil cu pernă de aer şi încalzire în şezut şi spătar, până la camera video pentru monitorizarea încărcăturii și coloana de direcție cu afișaj digital, TAF 2012 G vă uşurează atât efectuarea lucrărilor, cât şi confortul Dumneavoastră pe durata acestora, iar izolarea termică şi fonică foarte bună vă asigură un post de lucru bine protejat în orice anotimp. Cabina utilajului, pe lângă robustețe sporită și cerificarea ROPS, FOPS şi OPS, este rabatabilă 45° spre dreapta pentru a ușura lucrările în locurile mai greu accesibile, iar amplasarea comenzilor a fost regândită pentru un plus de ergonomie și confort în utilizare.
Noul TAF 2012 de la IRUM este un utilaj forestier românesc cu performanțe occidentale, remarcându-se prin tehnologie de ultimă oră, eficiență și confort.

    Cere ofertă