Detalii tehnice

Practică și fiabilă, MTE este semănătoarea ideală pentru întreprinderile mici și mijlocii, care efectuează în principal însămânțarea cu porumb și necesită transport frecvent pe șosea. Prevăzută cu 6 de semănat și șasiu de 4,30 m, MTE se caracterizează prin închiderea telescopică a secțiilor externe la 3,00..

MTE este o semănătoare extrem de versatilă, care vă permite să lucrați chiar și in cele mai dificile soluri, menținând în același timp precizie ridicată.

TRANSMISIE CU ARBORE CARDANIC
Sistemul cu roți dințate conice și arbore cardanic garantează o întreținere extrem de redusă în comparație cu transmisia cu lanț, necesitând doar lubrifierea periodică a roților dințate conice.

Discurile brăzdarului cu diametrul de 420 mm și grosimea de 4 mm creează o brazdă „V” foarte îngustă. Datorită etanșării triple, rulmenții SUPER SEAL asigură o durată lungă de viață, împiedicând pătrunderea prafului și a umidității în rulment. Racleta de pământ asigură curățarea maximă a discului, datorită profilului WIDIA (carbură de tungsten) cu uzură zero.

Îngroparea îngrășământului pe partea laterală a rândului de semănat este posibilă datorită brăzdarului cu dublu disc si este potrivit pentru soluri prelucrate mai dure sau cu reziduuri de cultură pe suprafață.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă