Detalii tehnice

ATILLA este un scarificator ideal pentru tractoarele de putere medie.
Permite prelucrarea primilor 50 cm ai solului fără nicio inversare a straturilor. Datorită unghiului special de penetrare, ancorele intră progresiv în pământ, necesitând un tractor cu putere mai mică și reducând stresul asupra cadranului.
Viteza de lucru ideală este de 8-9 km/h, astfel, suprafețele mari pot fi prelucrate într-un timp scurt. În cazul unei cantități reduse de resturi vegetale, tăvălugul dublu cu dinți permite pregătirea patului germinativ într-o singură trecere.

Cadrul susține dinții cu grosimea de 30 mm cu suporturi sudate (CSS) proiectate pentru a lucra la o adâncime de până la 50 cm. Având unghiul de penetrare calculat cu atenție, dinții sapă progresiv în sol, reducând solicitarea pe cadru și pe tractor. Vârfurile reversibile cu strat de carbură de tungsten oferă o durată de viață de până la trei ori mai mare, în special pe teren foarte abraziv, cum ar fi solul nisipos.

Rulourile asigură o finisare bună a patului germinativ și, în același timp, sunt proiectate pentru a compacta solul afânat de către dinți, limitând evaporarea apei din straturile de suprafață. Noul rulou dublu cu sape este disponibil pentru sol afânat, în timp ce clasicul rulou dublu cu dinți este recomandat pe teren dur și sol cu numeroase reziduuri.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă