Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.
Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

PONSSE Wisent poate fi folosit cu ușurință în zonele de subțiere. Agilitatea și vizibilitatea excelentă din cabină către toate direcțiile reduc pagubele asupra copacilor care sunt în picioare. Fiind un utilaj ușor provoacă mai puține daune terenului. Cu toate acestea, oferă o capacitate excelentă de încărcare și o putere care nu se termină niciodată. Wisent este un utilaj de dimensiuni mici, cu proprietăți mari, cu emisii și costuri reduse.
Datorită excelentei sale distribuții a greutății și a geometriei, PONSSE Wisent lasă urme minime pe teren și ușurează conducerea, de asemenea, pe trasee subțiri, dense și unde sunt curbe.

BOGIE LUNG
Un bogie lung, o nouă opțiune, proiectat pentru recoltare în condiții de sol moale, fiind disponibil pentru modelele PONSSE Wisent, Elk, Buffalo și Buffalo King cu 8 roți. Acesta reduce în mod semnificativ presiunea la sol a a unui utilaj pe bază de șină, în comparație cu un bogie standard.

MOTOR ȘI HIDRAULICĂ
Puterea bună a motorului Mercedes-Benz / MTU este disponibilă pe o gamă largă de rpm. Răspunsul său rapid la accelerație, cuplul constant și hidraulica puternică fac din utilaj unul ușor de utilizat.

STRUCTURĂ ȘASIU ȘI SISTEM DE FRÂNARE ȘASIU
Proiectarea șasiului se concentrează în special pe durabilitatea și ușurința de întreținere. Pe lângă fiabilitate, poziționarea funcțională și funcționarea componentelor sunt caracteristici tipice ale structurii.

CABINĂ ȘI SISTEM DE CONTROL
Cea mai spațioasă și confortabilă cabină și cele mai ergonomice comenzi de pe piață garantează cel mai bun confort de lucru. Cabina poate fi echipată cu scaun PONSSE. Este primul scaun proiectat special pentru utilaje forestiere. Acesta este motivul pentru care nevoile speciale ale operatorilor de mașini forestiere au fost abordate în proiectarea acesteia. Scaunul și, în special, baza acestuia sunt solide, scaunul are ajustări diverse ale suspensiei și întregul pachet rezistă la operații grele de ani de zile fără nici o problemă.

MACARAUA ACTIVĂ PONSSE
PONSSE Active Crane oferă un nou mod de a controla încărcătorul și de a crește eficiența. Este un sistem pe care operatorul îl folosește pentru a controla mișcarea implementului de recoltare în locul funcțiilor individuale, permițând operatorului să se concentreze eficient pe lucrările încărcătorului. Macaraua activă este controlată cu ușurință folosind două pârghii, una dintre ele controlând înălțimea cleștelui de la sol și cealaltă controlează direcția de mișcare. Ceea ce este esențial este că operatorul nu trebuie să controleze simultan toate funcțiile. Odată ce locația adecvată a cleștelui a fost dată utilajului, acesta va efectua ridicarea și va folosi brațul și extensia automat.

    Cere ofertă