Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.
Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

PONSSE Scorpion King este imaginea clară a unui utilaj modern, premiat pentru designul său și pentru inovația tehnologică. Cel mai important premiu este însă popularitatea de care se bucură în rândul antreprenorilor din domeniul forestier. Este cel mai vândut utilaj pe mai multe arii de activități.

AVANTAJE
Scorpion King este three-frame harvester equipped with a fork boom. Echilibrul pe care îl are păstrează cabina în poziție orizontală, indiferent de condiții. Totodată, vizibilitatea din cabină este perfectă datorită suprafeței mari de geam, iar macaraua nu o blochează deloc, indiferent de direcția în care este pusă. Cu Scorpion King sunteți în siguranță, mai ales în zonele cu teren solicitant sau denivelări accentuate.

STRUCTURĂ ȘASIU
Este format din trei părți, legate prin îmbinări rotative. Cabina este amplasată în cadrul central, care este echilibrat hidraulic, în timp ce ramele din față și din spate se înclină în funcție de teren.

MACARAUA
Puteți opta pentru macaraua paralelă PONSSE C50. O geometrie complet nouă și un braț special de ridicare cu două capete care se deplasează peste cabină: vizibilitate și echilibru excelente. Geometrie de mișcare imbatabilă. Ajunge la 10/11 m.

IMPLEMENTUL DE RECOLTARE
Implementele de recoltare PONSSE sunt renumite pentru eficiența lor ridicată în raport cu dimnesiunea utilajelor și pentru structura robustă. Pentru Scorpion King sunt disponibile mai multe tipuri de implemente.

SISTEMUL CU 8 ROȚI
Stabilitatea incredibilă a lui PONSSE Scorpion vine de la cele 8 roți ale sale și de la sistemul activ de stabilizare patentat. Acesta se bazează pe detectarea diecției și a poziției macaralei, pe baza căreia este apăsat cadrul din spate în direcția de lucru. Apăsarea roților din spate pe sol și greutatea cadrului spate îmbunătățește semnificativ stabilitatea mașinii atunci când lucrați pe partea laterală a mașinii – de asemenea, atunci când utilajul se mișcă.

MOTORUL
Motorul și sistemul hidraulic puternic produc o putere mai mult decât suficientă, atât la recoltare, cât și la transmisie. Scorpion este disponibil echipat cu sistem hidraulic cu un singur circuit, pentru schimbarea scopurilor de recoltare, sau ca versiune Scorpion King, cu sistem hidraulic cu dublu circuit, în special pentru tăiere directă. Puterea, cuplul și economia de combustibil a motorului Mercedes-Benz / MTU sunt mai bune ca niciodată. Transmisia avansată oferă manevrabilitate excelentă și controlul utilajului – mai ales în condiții pretențioase și teren cu denivelări accentuate.

CABINA ȘI SISTEMUL DE CONTROL
Designul pentru PONSSE Scorpion King s-a concentrat pe operator, ca punct central al utilajului.Cabina este localizată în mijlocul utilajului, făcând astfel foarte vizibile extremitățile acestuia, atunci când se lucrează în zone strâmte și dense. Mai mult, operatorul este situat chiar în centrul punctului de rotire al cabinei, fiind astfel foarte confortabil chiar și în momentele în care aceasta se rotește. Soluția unică a macaralei oferă o vizibilitate excelentă, în toate direcțiile. Vizibilitatea bună deasemenea, pentru ambele părți ale cabinei, sporește eficiența, depășind toate limitele. Operatorul poate selecta copacii și direcțiile de tăiere și poate plasa arborii în grămezi eficient, producând cea mai bună calitate a recoltei.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă