Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.
Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

Cu toate că este un utilaj relativ nou, PONSSE Ergo poate fi considerat deja un clasic. Până la urmă, este de fapt cel mai bine vândut utilaj PONSSE, la nivel global.

AVANTAJE
Și-a câștigat reputația în zone de lucru variate din întreaga lume, fiind de încredere. Randamentul acestuia este la fel de ridicat indiferent dacă lucează în frigul din Siberia, sau în căldura din America. Clienții noștri nu își permit să aleagă un utilaj în care nu pot avea încredere deplină. De aceea optează pentru utilajele forestiere PONSSE și în special pentru Ergo, care este un produs multifuncțional excelent.

STRUCTURĂ ȘASIU
Aceasta susține un sistem de suspensie pentru cabină cu totul nou, pentru un utilaj cu 8 roți. Are o structură simplă și funcțională, suspendând eficient orice mișcare laterală direcționată către operator. Drept urmare, conducerea este foarte confortabilă și orice stres asupra corpului este mult mai mic decât înainte.

MACARAUA
Puteți opta pentru macaraua paralelă PONSSE C44 + sau macaraua cu braț glisant PONSSE C5. Unghiul de înclinare a bazei macaralei este de ± 20º ca standard, ceea ce duce la o funcționare lină și face puterea macaralei disponibilă, chiar și pe cele mai abrupte pante.

IMPLEMENTUL DE RECOLTARE
Implementele de recoltare PONSSE sunt renumite pentru eficiența lor ridicată în raport cu dimnesiunea utilajelor și pentru structura robustă. Pentru Ergo sunt disponibile mai multe tipuri de implemente.

SISTEMUL CU 8 ROȚI
Stabilitatea excelentă a celor 8 roți, precum și forța de tracțiune, sunt foarte utile când zonele de lucru sunt în pante abrupte sau teren dificil, cu denivelări accentuate. În același timp, presiunea mică exercitată în timpul deplasării garantează faptul că utilajul poate avansa, chiar și în condiții de teren moale.

MOTORUL
Motorul puternic, împreună cu sistemul hidraulic, produc o putere mai mult decât suficientă, pentru toate tipurile de lucrări. Puterea, cuplul și consumul scăzutal Motorului Mercedez-Benz / MTU sunt cele mai bune. Transimisa avansată oferă o manevrabilitate excelentă și control, mai ales într-un teren cu denivelări sau în pante abrupte.

CABINA ȘI SISTEMUL DE CONTROL
Una dintre cele mai spațioase și confortabile cabine, cu cele mai ergonomic sistem de control de pe piață, garantează cel mai sporit confort în timpul utilizătii utilajului. Sistemul de informații PONSSE Opti este o interfață avansată și ușor de utilizat pentru folosirea utilajului.

PONSSE SYNCHROWINCH
Troliul de asistență la tracțiune PONSSE ajută la obținerea unei productivități ridicate în operațiunile pe pante abrupte. Permite funcționarea acelorași utilaje în locuri de lucru plate și abrupte, fără a fi nevoie de utilaje sau metode suplimentare. PONSSE Synchrowinch protejează solul de spargere și eroziune, economisește combustibil și reduce uzura componentelor de transmisie ale unității.

    Cere ofertă