Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.
Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

PONSSE Buffalo King estecel mai mare utilaj din seria populară de modele Buffalo. Sistemele sale tehnice, fiabilitatea în toate condițiile, combinate cu gama sa largă de opțiuni, fac din Buffalo King un instrument de încredere construit pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui client. Atunci când clienții pot alege dintr-o capacitate de încărcare de 18 tone, o acoperire cuprinsă între 7.8 și 9.5 metri, macara activă și o serie de alte opțiuni tehnice, putem vorbi cu adevărat despre personalizarea specifică clientului.

BOGIE LUNG
Un bogie lung, o nouă opțiune, proiectat pentru recoltare în condiții de sol moale, fiind disponibil pentru modelele PONSSE Wisent, Elk, Buffalo și Buffalo King cu 8 roți. Acesta reduce în mod semnificativ presiunea la sol a a unui utilaj pe bază de șină, în comparație cu un bogie standard.

MOTOR ȘI HIDRAULICĂ
Alimentat de un motor Mercedes-Benz / MTU, ce produce o putere de comportare bună într-o gamă largă de rpm, Buffalo se mișcă excelent. Răspunsul său rapid la accelerație, cuplul constant și hidraulica puternică fac utilajul ușor de utilizat. Hidraulica puternică și simțul precis al Buffalo fac încărcarea ușoară și fiabilă. Încărcătoarele au o acoperire maximă de până la 10 metri.

STRUCTURĂ ȘASIU ȘI SISTEM DE FRÂNARE ȘASIU
Proiectarea șasiului se concentrează în special pe durabilitatea și ușurința de întreținere. Pe lângă fiabilitate, poziționarea funcțională și funcționarea componentelor sunt caracteristici tipice ale structurii.

CABINĂ ȘI SISTEM DE CONTROL
Cea mai spațioasă și confortabilă cabină și cele mai ergonomice comenzi de pe piață garantează cel mai bun confort de lucru. Cabina poate fi echipată cu scaun PONSSE. Este primul scaun proiectat special pentru utilaje forestiere. Acesta este motivul pentru care nevoile speciale ale operatorilor de mașini forestiere au fost abordate în proiectarea acesteia. Scaunul și, în special, baza acestuia sunt solide, scaunul are ajustări diverse ale suspensiei și întregul pachet rezistă la operații grele de ani de zile fără nici o problemă.

MACARAUA ACTIVĂ PONSSE
PONSSE Active Crane oferă un nou mod de a controla încărcătorul și de a crește eficiența. Este un sistem pe care operatorul îl folosește pentru a controla mișcarea implementului pentru recoltare în locul funcțiilor individuale, permițând operatorului să se concentreze eficient pe lucrările încărcătorului. Macaraua activă este controlată cu ușurință folosind două pârghii, una dintre ele controlând înălțimea grefierului de la sol și cealaltă controlează direcția de mișcare. Ceea ce este esențial este că operatorul nu trebuie să controleze simultan toate funcțiile. Odată ce locația adecvată a implementului pentru recoltare a fost dată utilajului, acesta va efectua ridicarea și va folosi brațul și extensia automat. Operatorul poate comuta cu ușurință între Active Crane și controlul convențional al încărcătorului, printr-o apăsare de buton. Acest lucru oferă macaralei active o întreținere ușoară și fiabilitate.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă