Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.
Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

PONSSE Bison este cel mai rapid forwarder din lume. Acest lucru este lesne de înțeles, deoarece niciun alt utilaj nu are o transmisie echipată cu o schimbare continuă a raportului de transmisie. Când nu mai este necesar să vă opriți la trecerea de la intervalul rapid la intervalul lent, lucrul pe toate tipurile de teren este mult mai rapid. Noul scaun PONSSE este acum disponibil, fiind primul scaun conceput special pentru utilaje forestiere. Acestea vă ajută să conduceți mai repede pe toate tipurile de teren.
Bison oferă o nouă tehnologie fără precedent. Economia de combustibil și emisiile motorului său Mercedes-Benz / MTU au fost optimizate pentru a îndeplini cele mai stricte cerințe. În același timp, consumă cantități foarte mici de combustibil. În locul unei transmisii hidrostatice convenționale, motorul lui Bison este extins prin transmisia CVT. Doar apăsați clapeta de accelerație și transmisia continuă selectează raportul ideal de transmisie. Ca rezultat, viteza mare nu mărește consumul de combustibil la același raport ca în sistemele hidrostatice. Echipat cu sistemul de control al brațului Active Crane, graftul devine o extensie a mâinii operatorului. Merge acolo unde vrei să meargă, cu ușurință și fără efort. Bison transportă 16 tone cu o ușurință fără precedent, de la păduri la locurile de stocare.

FOLOSEȘTE TOATE GAMA DE VITEZE, FĂRĂ OPRIRE
Pentru terenuri solicitante și condiții dificile – utilizați forța de tracțiune mai mare a tehnologiei CVT. Acum, puteți utiliza întreaga gamă de viteze a utilajului, fără oprire. Noua transmisie PONSSE Bison se bazează pe tehnologia CVT. CVT include schimbarea continuă a raporturilor de transmisie și, prin urmare, comutarea convențională între viteza lentă și cea rapidă nu mai este necesară. La o mașină echipată cu CVT, transmisia hidrostatică convențională a fost înlocuită cu un sistem de transmisie CVT separat. Acest lucru permite o economie mai mare de combustibil și o forță de tracțiune mai mare. Avantajele se concretizează, în special, atunci când conduceți pe pante abrupte, pe teren moale și pe zăpadă adâncă.

MOTOR ȘI HIDRAULICĂ
PONSSE Bison este rapid și economic. Are un cuplu puternic în cele mai exigente locuri, dar se comportă excelent și la turații mici, datorită CVT. Turația motorului rămâne scăzută și economia de combustibil ridicată, de asemenea, și la încărcare.

STRUCTURĂ ȘASIU ȘI SISTEM DE FRÂNARE ȘASIU
Proiectarea șasiului se concentrează în special pe durabilitatea și ușurința de întreținere. Pe lângă fiabilitate, poziționarea funcțională și funcționarea componentelor sunt caracteristici tipice ale structurii.

CABINĂ ȘI SISTEM DE CONTROL
Cea mai spațioasă și confortabilă cabină și cele mai ergonomice comenzi de pe piață garantează cel mai bun confort de lucru. Cabina poate fi echipată cu scaun PONSSE. Este primul scaun proiectat special pentru utilaje forestiere. Acesta este motivul pentru care nevoile speciale ale operatorilor de mașini forestiere au fost abordate în proiectarea acesteia. Scaunul și, în special, baza acestuia sunt solide, scaunul are ajustări diverse ale suspensiei și întregul pachet rezistă la operații grele de ani de zile fără nici o problemă.

MACARAUA ACTIVĂ PONSSE
PONSSE Active Crane oferă un nou mod de a controla încărcătorul și de a crește eficiența. Este un sistem pe care operatorul îl folosește pentru a controla mișcarea implementului pentru recoltare în locul funcțiilor individuale, permițând operatorului să se concentreze eficient pe lucrările încărcătorului. Macaraua activă este controlată cu ușurință folosind două pârghii, una dintre ele controlând înălțimea grefierului de la sol și cealaltă controlează direcția de mișcare. Ceea ce este esențial este că operatorul nu trebuie să controleze simultan toate funcțiile. Odată ce locația adecvată a implementului pentru recoltare a fost dată utilajului, acesta va efectua ridicarea și va folosi brațul și extensia automat. Operatorul poate comuta cu ușurință între Active Crane și controlul convențional al încărcătorului, printr-o apăsare de buton. Acest lucru oferă macaralei active o întreținere ușoară și fiabilitate.

ȘASIUL ACTIV
Șasiul activ elimină orice mișcare laterală pe care o poate resimți operatorul. Acesta reprezintă cel mai semnificativ factor ce îl afectează direct pe operator atunci când lucrează cu un utilaj forestier. Totodată, acesta suspendă într-un mod eficient balansarea, păstrând scaunul operatorului în poziție orizontală.

    Cere ofertă