Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.
Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

Beaver se simte ca acasă în pădurile dese, cu locuri strâmte pentru deplasare, fiind în același timp un utilaj multifuncțional și compact, pe care vă puteți baza la nevoie. Agilitate oferită de cele 6 roți, combinată cu o structură solidă, fac din PONSSE Beaver un utilaj de neoprit, chiar și în zonele în care terenul este dificil și greu de accesat. Tocmai de aceea, este un utilaj recomandat pentru zonele de exploatare unde solul este stâncos, dar și pentru zonele aglomerate, în care raza de rotire este mică.

AVANTAJE
Face munca ușoară. Nu necesită un vehicul mare de transport, iar costurile sale de exploatare sunt mici. Vizibilitatea sa excelentă și macaraua de înaltă capacitate facilitează funcționarea, în special în locurile strâmte.

STRUCTURĂ ȘASIU
Proiectarea structurii șasiului pentru Beaver s-a concentrat în special pe durabilitate și întreținere ușoară. Structura acestuia se bazează pe un ampatament scurt și o punte oscilantă. Combinate, acestea au ca rezultat o soluție agilă pentru toate suprafețele de teren, pentru zonele care necesită lucrul în spații înguste.

MACARAUA
Macaraua PONSSE C44 +, cu acțiune paralelă, folosește un sistem hidraulic, în loc de o pârghie mecanică. Acesta este motivul pentru care este eficientă din punct de vedere al consumului de energie și costurile de întreținere sunt reduse.

IMPLEMENTUL DE RECOLTARE
Implementul de recoltare PONSSE este cunoscut pentru raportul lui de eficiență mare / greutate și pentru structura robustă. O gamă largă de implemente de recoltare este disponibilă pentru Beaver: puteți alege modelul H5 mic și eficient, pentru recoltarea în zonele foarte înguste, sau modelul H6, care este ușor și eficient, fiind destinat zonelor mai deschise.

SISTEMUL CU 6 ROȚI
Cu cele șase roți ale sale, PONSSE Beaver este un utilaj agil, iar stabilitatea sa este asigurată de articulația robustă a șasiului și a punții oscilante, care poate fi blocată fără încetare în timpul lucrului, folosind cilndri hidraulici.

MOTORUL
Pompa hidraulică de 190 cm3 oferă cea mai bună capacitate hidraulică din clasa aceasta de dimensiuni, iar motorul puternic Mercedes-Benz / MTU asigură că puterea nu se termină niciodată, în timp ce economia de combustibil rămâne mare.

CABINA ȘI SISTEMUL DE CONTROL
Cea mai spațioasă și confortabilă cabină și cele mai ergonomice comenzi de pe piață garantează cel mai bun confort de lucru. Sistemul de informații PONSSE Opti este o interfață avansată și ușor de utilizat pentru folosirea utilajului.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă