Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

Cel mai puternic motor, macaraua cea mai robustă, două pompe hidraulice mari, implemente de recoltat mari, productivitate incredibilă în păduri dense și ergonomie rafinată: despre asta este vorba când ne gândim la PONSSE Bear. Un utilaj puternic, cu o ergonomie de ultimă generație. În ciuda puterii sale incredibile, Bear este extrem de economic. Economia ridicată de combustibil, intervalele lungi de service și întreținerea rapidă fac din Bear un utilaj accesibil, cu costuri reduse ale ciclului de viață, care suportă o muncă grea, neobosit, an de an.

AVANTAJE
Este cel mai mare utilaj din seria sa, un uriaș blând, pentru copaci mari. Puterea brută, combinată cu tehnologia modernă avansată și ergonomia focusată pe operatori, fac din Bear un utilaj productiv, care se simte ca acasă în condiții provocatoare și zone mari de lucru.

MACARAUA
Puteți opta pentru macaraua paralelă PONSSE C44 + sau macaraua cu braț glisant PONSSE C5.

IMPLEMENTUL DE RECOLTARE
Implementele de recoltare PONSSE sunt renumite pentru eficiența lor ridicată în raport cu dimnesiunea utilajelor și pentru structura robustă. Pentru Bear sunt disponibile mai multe tipuri de implemente.

SISTEMUL CU 8 ROȚI
Cu cele 8 roți ale sale, Bear este foarte stabil, atât pe pante abrupte, cât și pe terenuri neuniforme. Presiunea de suprafață scăzută, în raport cu dimensiunea mașinii, permite eficiență, de asemenea, în condiții de teren moale.

MOTORUL
Două pompe hidraulice mari, de 190 cm3, împreună cu puternicul motor Mercedes-Benz / MTU, oferă cea mai bună putere hidraulică care nu se termină niciodată.

PONSSE SYNCHROWINCH
Troliul de asistență la tracțiune PONSSE ajută la obținerea unei productivități ridicate în operațiunile pe pante abrupte. Permite funcționarea acelorași utilaje în locuri de lucru plate și abrupte, fără a fi nevoie de utilaje sau metode suplimentare. PONSSE Synchrowinch protejează solul de spargere și eroziune, economisește combustibil și reduce uzura componentelor de transmisie ale unității.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă