Cumpără un IFRON PS și primești VOUCHER CADOU în valoare de 500 EURO TVA INCLUS.

Cumpără un IFRON PS și primești VOUCHER CADOU în valoare de 500 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

IFRON PowerShift este utilaj specializat, destinat deplasării diferitelor materiale și obiecte în cele mai variate domenii și sectoare de activitate, dezvoltat pe baza utilajului IFRON 2000, un utilaj ce a trecut testul timpului fiind folosit cu succes de-a lungul aniilor.
Noul utilaj a primit numeroase modificari dintre care amintim motorul ce a fost înlocuit cu o unitate Perkins seria 1104D (95 CP), motor care și-a demonstrat calitățiile pe utilajele TAF 690. Transmisia a fost îmbunătățită printr-o cutie de viteze automata, cu patru trepte de viteze, mărind ergonomia. Tracțiunea este acum 4×4, comutabilă din buton la 2×4. S-a urmarit reducerea vibratiilor motorului, prin suporți de motor mai performanți, astfel vibratțiile percepute in cabină au fost reduse simțitor. Noua cabină a utilajului, este mai ergonomică și mai bine izolată atât fonic, cât și termic, oferind un mediu de lucru plăcut și confortabil indiferent de condițiile exterioare. Imbunătățirile s-au axat in principal pe ergonomie și confort, utilajul putand fi dotat cu aer condiționat.
Pe langa restilizarea utilajului, s-a ușurat foarte mult utilizarea acestuia prin simplificarea comenzilor, majoritatea fiind electronice. Operațiile de încărcare, descărcare, mutare și stivuire se fac cu ajutorul unor unelte de lucru care se pot schimba după natura lucrărilor, și care cuprind: graifere pentru lemn rotund și lemn despicat, cupe pentru balast, piatră spartă și materiale ușoare, lame de buldozer, pluguri de zăpadă, respectiv brațe de macara.
În sectorul forestier, principalele domenii de activitate a lui IFRON PowerShift sunt: încărcarea, descărcarea și stivuirea lemnului rotund în cadrul exploatării pădurilor, respectiv deplasarea balastului și a pământului, nivelarea terasamentului, precum și lucrări de dezăpezire în cadrul construcției și întreținerii drumurilor forestiere.
IFRON PowerShift de la IRUM este un încărcător frontal performant, agil și versatil, capabil să se adapteze la o gamă variată de lucrări forestiere în funcție de dorințele clientului.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă