Detalii tehnice

Versiunea DELFINO SUPER
Turația rotorului crește la 352 rot/min, făcând ca DELFINO SUPER să fie eficient chiar și pe soluri cu textură medie sau în prezența reziduurilor

Arborii rotorului sunt distanțați la 25 cm unul de celălalt. Cele 4 rotoare pe metru asigură o pregătire excelentă a patului germinativ chiar și pe soluri dure și argiloase.

Poziția specială a rotoarelor cu unghiuri diversificate permite pătrunderea treptată în sol, reducând puterea absorbită, consumul și vibrațiile transmise tractorului. Rezultatul este o durată de viață mai mare a componentelor și o întreținere mai redusă.

Robustă și compactă
Cadrul robust pentru cuplarea cu tractorul, protecțiile laterale amortizate, reglarea adâncimii ruloului prin bolțuri și forma caracteristică a dinților asigură o afânare constantă a solului în timp, cu o rezistență superioară a utilajului.

Calitate la cele mai înalte niveluri MASCHIO
Organele de transmisie și de lucru sunt realizate din materiale de calitate superioară și prin procese de producție automatizate și de înaltă precizie. Arborii rotorului cu suport pentru dinți sunt rotiți de o singură piesă forjată din oțel de înaltă rezistență.

Dinții sunt forjați din oţel cu bor temperat și prelucrați în linii cu nivel ridicat de automatizare. Profilul lor este special conceput pentru a maximiza afânarea solului în toate condițiile.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Cere ofertă