BEMUTATÁS

Hőkezelő részlegünk a kezdetek óta része az IRUM gépek gyártási folyamatának: a különböző alkatrészek kezelését – a csavaroktól a távtartó gyűrűkig – itt végezzük több mint 60 éve. Emellett a területen szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a megrendelésre hasonló munkák széles skáláját végezzük el, az ügyfelek igényei szerint.

Fő tevékenységünk az alábbiak hőkezelése: lánckerék, bolygótengely, csavar, persely, csap, csavar, távtartó gyűrű. Ugyanakkor, az ügyfél igényei szerint, bármilyen típusú szénacélból vagy ötvözött acélból készített darabokon cementáló hőkezelés végezhető, valamint a keményítés, amelyet alacsony, közepes vagy magas visszatérés eredményez a minőségi szénacélból, enyhe acélból és öntvényekből, valamint szürke vagy gömbös öntöttvasak.

Tapasztalatunk és a képzett személyzet mellett a konkurenciához viszonyított fő előnyeink a modern felszerelés: a legújabb munkaparaméterek megfigyelésére és beállítására szolgáló berendezéssel rendelkezünk. Mindez optimális minőségi szintet, valamint a termelési folyamat hatékonyságát eredményezi, szolgáltatásaink a legigényesebb megoldásokhoz igazodnak.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile