BEMUTATÁS

Megmunkáló részlegünk 65 éven keresztül jelentős mértékben hozzájárult az IRUM gépek gyártási folyamatához: a fogaskerekektől a lánckerékig az esztergagépen megmunkált alkatrészek nagy részét itt gyártjuk TAF-ok számára. Emellett tapasztalataink felhasználásával lehetőségünk van megrendelésre gyártani mechanikusan megmunkált alkatrészek széles skáláját, az ügyfelek igényei szerint.

Az IRUM gépek gyártási folyamatán belül az osztály olyan alkatrészeket gyárt, mint: motorházfedők, karosszériák, fülkék, kazetták, üzemanyagtartályok, olajtartályok, fényszóróvédők, rácsok, TAF pengék, TAF pajzsok, TAF alvázak, stb.

Ugyanakkor az IRUM fémmegmunkáló részlege képes fém ellenálló szerkezetek, fémlemez-csatlakozók, kapuk, kerítések, rácsok, polcok, tartályok, különféle méretű dobozok, rögzítőelemek, zsanérok, valamint sok más alkatrész előállítására, az ügyfelek követelményei és előírásai szerint.

A több mint 65 éves tapasztalatunk mellett a részleg további előnye a kivételes műszaki felszereltség. A legmodernebb berendezésekből, argonhegesztő gépekből, mig-mag hegesztőgépekből, hegesztőrobotokból, stb. álló fémmegmunkáló részleg által nyújtott szolgáltatások a legmagasabb színvonalúak, és a gyártási folyamat hatékonysága előnyös árat jelent az ügyfél számára.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile