MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

Több mint 10 éves szünet és sok erőfeszítés után az IRUM az iFOR Kutatási és Fejlesztési Központon keresztül megalkotja az új román mezőgazdasági traktort - a TAGRO-t.
Termékünk versenyképes, amelyet minden gazdálkodónak, különösen a kis- és közepes méretű gazdálkodóknak terveztünk.
Teljesítménye megfelel a világpiac igényeinek, versenyképes ár-minőség arány mellett.
A TAGRO egy kompakt, könnyen kezelhető traktor, mechanikus váltóval, kényelmes és könnyen karbantartható.
A TAGRO motorja egy FPT egység (Fiat Power Train) F36 modell, 102 lóerős, dízel, 4 hengeres, soros, közös nyomócsöves, turbófeltöltővel és közbenső hűtővel, a károsanyag-kibocsátási normája pedig Stage IV final.
A gép a 80-110 LE teljesítményosztályba tartozik,12 sebességes mechanikus sebességváltóval és inverterrel rendelkezik, 4x4 kerékhajtással, hidrosztatikus kormányzással és többtárcsás fékrendszerrel.
A gép hidraulikus rendszerét egy hidraulikus szivattyú táplálja, amelynek maximális áramlása 60 l / perc. A hidraulikus áramkör a kezelő számára három olyan hidraulikus részt biztosít, amelyeket a fülke jobb oldali konzolján lévő karok segítségével mechanikusan vezérlik. Ezek a hidraulikus szakaszok úgy konfigurálhatók, hogy megfeleljenek a traktorhoz rögzíthető összes tartozék követelményeinek. A hátsó emelőszerkezet egy II. Kategóriájú hárompontos rendszer, amelynek kézi vezérlése van a fülkéből és kívülről, helyzet és erőszabályozás.
Elsősorban az üzemeltető optimális biztonságának és kényelmének biztosítása érdekében a fülke megfelel a ROPS és FOPS előírásoknak, 2. védelmi kategóriás, fokozott a láthatóságot biztosít, automatikus légkondicionálóval és szellőzéssel van ellátva, légszűrő rendszerrel, leolvasztásos hátsó ablakkal és fűtött pneumatikus kezelőüléssel. A gépnek elülső / hátsó munkafényei vannak az optimális éjszakai munkakörülmények biztosítására.
A traktor tervezése tekintetében a cél egy egyedülálló és sajátos vizuális identitás létrehozása volt, amelynek legalább a világ bármely nagyobb gyártójának szintjén kell lennie, és a jövőbeni IRUM fejlesztések alapját kell képeznie a mezőgazdasági termékek területén. Ezért figyelembe vettük a kényelemmel, a méretekkel kapcsolatos vonatkozásokat, megőrizve a logónkat és a traktoraink hagyományos vonalait.
Nagy hangsúlyt fektettünk a felhasználó ergonómiájára és biztonságára is. Ezek azok az elemek, amelyek büszkén mondhatjuk, a legmagasabb színvonalúak.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot