MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A hatalmas technológiai beruházások sorozata után az IRUM az iFOR kutatás-fejlesztési központja révén piacra dobta a legkedveltebb erdészeti csuklós traktor, a TAF 690-nek az új verzióját.
Az új modell, a TAF 690 S5 G úgy a romániai, mint az európai és amerikai piacra van szánva. Új és sajátos kinézettel, újratervezett fülkével a kezelő lehető legjobb kényelmét szolgálja, de számos műszaki fejlesztést is tartalmaz.
Egy új, V szennyezettségi fokozatú, az előzőnél 40%-kal erősebb Perkins motorral val felszerelve, teljesen új váltó, a legjobb teljesítményű tengelyek, melyek a világ legismertebb géptípusain is megtalálhatóak, új kardánok és új osztómű jellemzik.
Mindez az elmúlt időszakban a termőterületen végrehajtott hatalmas beruházásoknak köszönhető. Több mint 7 000 000 eurót fektettünk be a berendezésekkel korszerűsítésébe, és ezek révén sikerült jelentősen növelnünk az alkatrészek termelékenységét és minőségét.
Ugyanakkor az új erdészeti gépek teljesítményének szintje lehetővé válik a világ néhány legnagyobb részegység-tervezési területén tevékenykedő partnerrel való együttműködésnek, valamint több mint 30 IRUM mérnök munkájának köszönhetően, akik újratervezték és tesztelték az összes új TAF 690 S5 G alkatrészt.
A projekt kezdetétől fogva nagyon fontos cél volt a nagyon jó ár-érték arány megőrzése a vásárló számára, így nagy eredmény, hogy bár jelentősen javítottuk a gép teljesítményét, az üzemanyagfogyasztás hasonló az előző modelléhez.
A gép sikeresen megfelelt a különféle teszteken, mind a Dyno típusú motoron, mind a gépen. Ezt követte a hatékony erdei munkavégzés időszaka, az ország több területén, ahol több mint 1000 órát teljesített, a legkeményebb kitermelési körülmények között.

    Kérjen ajánlatot