MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A hatalmas technológiai beruházások sorozata után az IRUM az iFOR kutatás-fejlesztési központja révén piacra dobta a legkedveltebb erdészeti csuklós traktor, a TAF 690-nek az új verzióját.
Az új modell, a TAF 690 S5 úgy a romániai, mint az európai és amerikai piacra van szánva. Új és sajátos kinézettel, újratervezett fülkével a kezelő lehető legjobb kényelmét szolgálja, de számos műszaki fejlesztést is tartalmaz.
Egy új, V szennyezettségi fokozatú, az előzőnél 40%-kal erősebb Perkins motorral val felszerelve, teljesen új váltó, a legjobb teljesítményű tengelyek, melyek a világ legismertebb géptípusain is megtalálhatóak, új kardánok és új osztómű jellemzik.
Mindez az elmúlt időszakban a termőterületen végrehajtott hatalmas beruházásoknak köszönhető. Több mint 7 000 000 eurót fektettünk be a berendezésekkel korszerűsítésébe, és ezek révén sikerült jelentősen növelnünk az alkatrészek termelékenységét és minőségét.
Ugyanakkor az új erdészeti gépek teljesítményének szintje lehetővé válik a világ néhány legnagyobb részegység-tervezési területén tevékenykedő partnerrel való együttműködésnek, valamint több mint 30 IRUM mérnök munkájának köszönhetően, akik újratervezték és tesztelték az összes új TAF 690 S5 alkatrészt.
A projekt kezdetétől fogva nagyon fontos cél volt a nagyon jó ár-érték arány megőrzése a vásárló számára, így nagy eredmény, hogy bár jelentősen javítottuk a gép teljesítményét, az üzemanyagfogyasztás hasonló az előző modelléhez.
A gép sikeresen megfelelt a különféle teszteken, mind a Dyno típusú motoron, mind a gépen. Ezt követte a hatékony erdei munkavégzés időszaka, az ország több területén, ahol több mint 1000 órát teljesített, a legkeményebb kitermelési körülmények között.
Az új TAF 690 S5 2021. október 1-jén, pénteken, az ASFOR által szervezett Erdészek Napja alkalmából került piacra. Az előrendeléseket novembertől lehet leadni, a sorozatgyártás pedig 2022 januárjában indul.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot