MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A piaci követelményeknek megfelelő modern technológiának köszönhetően az IRUM új TAF 2012 PowerShift 6C gépe a Kutatási és Fejlesztési Központunkban lett tervezve a feltörekvő piacok számára, amelyek nem szabályozzák a károsanyag kibocsátást. A gépet teljesítmény, hatékonyság és kényelem jellemzik. A nagyteljesítményű Perkins motor, a modern szervokormány rendszer vagy a nagyteljesítményű sebességváltó csak néhány az IRUM által az új TAF 2012 PS 6C gépen integrált kiváló minőségű alkatrészek közül: az előző 2012-es modellt teljesen átalakítottuk a további hatékonyság és kényelem érdekében, így valóban felhasználó-központú gép. Mit jelent ez az Ön számára? A gép számos technikai és ergonómiai fejlesztése csökkenti a kezelő fizikai és szellemi terhelését, ami a működőképesség növekedését jelenti - a kényelmes munkahely mellett bármilyen évszakban.
Mivel a gép talán legfontosabb alkotóeleme, a TAF motorjának alkalmazkodnia kell a szélsőséges munkakörülményekhez, ugyanakkor megbízhatónak, könnyen karbantarthatónak és gazdaságosnak kell lennie. Ezen okok miatt választottuk a Perkins tapasztalatait és készségét, a mezőgazdasági és ipari alkalmazások dízelmotorjainak világvezetőjét. A TAF 2012 PS 6C-ben használt 1106D-70TA 153 lóerővel rendelkezik, és a kibocsátás szempontjából a gyártó megengedhetőbb tartományába tartozik. A kényelem és a kivételes felszerelések szintén a gép erősségei. A TAF 2012 PS 6C az állítható légpárnás, fűtött vezetőüléssel, a terhelés megfigyelésére alkalmas videokamerával megkönnyíti a munka elvégzését és kényelmét, és a nagyon jó hő- és hangszigetelés biztosítja a jól védett munkakörülményeket minden évszakban. A gépkabin a megnövekedett robusztussal, ROPS, FOPS és OPS tanúsítvánnyal 45°-kal jobbra behajtható, hogy megkönnyítse a munkát nehezen megközelíthető helyeken, és a kezelőszervek elhelyezkedését is átgondoltuk az extra ergonómia és a használat kényelme érdekében. Még a kormányoszlop is állítható.
Az új IRUM TAF 2012 PowerShift 6C egy nyugati teljesítményű román erdészeti gép, amely kiemelkedik a legújabb technológiával, hatékonysággal és kényelemmel.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot