MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

Az európai szabványoknak megfelelő modern technológiának köszönhetően az IRUM új TAF 2012 G gépe a Kutatási és Fejlesztési Központunkban lett tervezve, amelyet nyugati szinten jellemez a teljesítmény, a hatékonyság és a kényelem. A nagyteljesítményű Perkins motor, a modern szervokormány rendszer vagy a nagyteljesítményű sebességváltó csak néhány az IRUM által az új TAF 2012 G gépen integrált kiváló minőségű alkatrészek közül.
A gép fokozott működési teljesítményét a markoló adja, helyettesítve az elődje mobil pajzsát. Ez lehetővé teszi a rönkök nagyobb talajmagasságon történő szállítását, ezáltal csökkentve a talajjal való érintkezési felületüket, ami megnöveli a gép hatékonyságát, csökkenti a fogyasztás mértékét és növeli az élettartamot. A markoló saját tengelye körüli elforgatása révén a TAF 2012 G manőverezőképességét javítja, így élesebb kanyarokat vehet.
Mivel a gép talán legfontosabb alkotóeleme, a TAF motorjának alkalmazkodnia kell a szélsőséges munkakörülményekhez, ugyanakkor megbízhatónak, könnyen karbantarthatónak és gazdaságosnak kell lennie. Ezen okok miatt választottuk a Perkins tapasztalatait és készségét, a mezőgazdasági és ipari alkalmazások dízelmotorjainak világvezetőjét. A TAF 2012 G-ben használt 1204E-44TA a gyártó legújabb sorozatának része, 110 lóerőt fejleszt és az új EU IIIB Stage szabványok szerint tervezték (EPA Tier 4 Interim, MLIT 4. lépés). A motor egy négyfokozatú szinkronizált PowerShift sebességváltóhoz illeszkedik. A gép tengelyei több tárcsás fékkel vannak ellátva olajfürdőben, rögzíthető differenciálművel, 2 × 8 tonnás hidraulikus csörlővel, valamint mozgatható pajzzsal van felszerelve.
A kényelem és a kivételes felszerelések szintén a gép erősségei. A TAF 2012 G az állítható légpárnás, fűtött vezetőüléssel, a terhelés megfigyelésére alkalmas videokamerával, a TAF 2012 G megkönnyíti a munka elvégzését és kényelmét, és a nagyon jó hő- és hangszigetelés biztosítja a jól védett munkakörülményeket minden évszakban. A gépkabin a megnövekedett robusztussal, ROPS, FOPS és OPS tanúsítvánnyal 45°-kal jobbra behajtható, hogy megkönnyítse a munkát nehezen megközelíthető helyeken, és a kezelőszervek elhelyezkedését is átgondoltuk az extra ergonómia és a használat kényelme érdekében. Még a kormányoszlop is állítható.
Az új IRUM TAF 2012 G egy nyugati teljesítményű román erdészeti gép, amely kiemelkedik a legújabb technológiával, hatékonysággal és kényelemmel.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot