MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A piaci követelményeknek megfelelő modern technológiának köszönhetően az IRUM új TAF 2012 G 6C gépe a Kutatási és Fejlesztési Központunkban lett tervezve a feltörekvő piacok számára, amelyek nem szabályozzák a károsanyag kibocsátást. A gépet teljesítmény, hatékonyság és kényelem jellemzik. A nagyteljesítményű Perkins motor, a modern szervokormány rendszer vagy a nagyteljesítményű sebességváltó csak néhány az IRUM által az új TAF 2012 G 6C gépen integrált kiváló minőségű alkatrészek közül.
A gép fokozott működési teljesítményét a 6 hengeres motor, amely 40 lóerővel erősebb, mint az elődjében használt motor és a markoló adja, helyettesítve az elődje mobil pajzsát. Ez lehetővé teszi a rönkök nagyobb talajmagasságon történő szállítását, ezáltal csökkentve a talajjal való érintkezési felületüket, ami megnöveli a gép hatékonyságát, csökkenti a fogyasztás mértékét és növeli az élettartamot. A markoló saját tengelye körüli elforgatása révén a TAF 2012 G 6C manőverezőképességét javítja, így élesebb kanyarokat vehet.
Mivel a gép talán legfontosabb alkotóeleme, a TAF motorjának alkalmazkodnia kell a szélsőséges munkakörülményekhez, ugyanakkor megbízhatónak, könnyen karbantarthatónak és gazdaságosnak kell lennie. Ezen okok miatt választottuk a Perkins tapasztalatait és készségét, a mezőgazdasági és ipari alkalmazások dízelmotorjainak világvezetőjét. A TAF 2012 G 6C-ben használt 1106D-70TA 153 lóerővel rendelkezik, és a kibocsátás szempontjából a gyártó megengedhetőbb tartományába tartozik.
A kényelem és a kivételes felszerelések szintén a gép erősségei. A TAF 2012 G 6C az állítható légpárnás, fűtött vezetőüléssel, a terhelés megfigyelésére alkalmas videokamerával megkönnyíti a munka elvégzését és kényelmét, és a nagyon jó hő- és hangszigetelés biztosítja a jól védett munkakörülményeket minden évszakban. A gépkabin a megnövekedett robusztussal, ROPS, FOPS és OPS tanúsítvánnyal 45°-kal jobbra behajtható, hogy megkönnyítse a munkát nehezen megközelíthető helyeken, és a kezelőszervek elhelyezkedését is átgondoltuk az extra ergonómia és a használat kényelme érdekében. Még a kormányoszlop is állítható.
Az új IRUM TAF 2012 G 6C egy nyugati teljesítményű román erdészeti gép, amely kiemelkedik a legújabb technológiával, hatékonysággal és kényelemmel.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot