MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE Scorpio egy modern gép tiszta imázsa, amelyet tervezéséért és technológiai innovációiért díjaztak. A legfontosabb kitüntetés azonban az erdészeti vállalkozók körében szerzett népszerűség. Számos tevékenységi területen a legkelendőbb gép.

ELŐNYÖK
A Scorpio egy háromkeretes betakarítógép villás gémmel. Kiegyensúlyozottsága a körülményektől függetlenül vízszintes helyzetben tartja a fülkét. Az utastérben ugyanakkor tökéletes a kilátás a nagy üvegfelületnek köszönhetően, és a daru egyáltalán nem akadályozza azt, függetlenül attól, hogy milyen irányban helyezik el. A Skorpióval biztonságban vagy, különösen olyan területeken, ahol nehéz terep vagy meredek domborulatok vannak.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE
Három részből áll, amelyeket forgó csuklókkal kötnek össze. A vezetőfülke a hidraulikusan kiegyensúlyozott központi keretben található, míg az első és a hátsó keret a terepviszonyoktól függően dől.

DARU
Választhatja a PONSSE C50 párhuzamos darut. Teljesen új geometria és speciális, a fülke felett mozgó kétfejű emelőkar: kiváló kilátás és egyensúly. Verhetetlen mozgásgeometria. 10/11 m-t ér el.

BETAKARÍTÁS VÉGREHAJTÁSA
A PONSSE betakarítógépek a gépek méretéhez képest nagy hatékonyságukról és robusztus szerkezetükről híresek. A Scorpion számára többféle eszköz áll rendelkezésre.

8 KERÉKRENDSZER
A PONSSE Scorpion hihetetlen stabilitása a 8 keréknek és a szabadalmaztatott aktív stabilizáló rendszernek köszönhető. A daru irányának és helyzetének észlelésén alapul, ami alapján a hátsó keretet munkairányba nyomják. A hátsó kerekek talajhoz szorítása és a hátsó váz súlya jelentősen javítja a gép stabilitását a gép oldalán végzett munka során - a gép mozgása közben is.

MOTOR
A motor és az erőteljes hidraulikus rendszer több mint elegendő teljesítményt biztosít, mind a betakarításhoz, mind a sebességváltóhoz. A Scorpion kapható egykörös hidraulikus rendszerrel a változó betakarítási célokra, vagy Scorpion King változatként kétkörös hidraulikus rendszerrel, különösen közvetlen vágáshoz. A Mercedes-Benz / MTU motor teljesítménye, nyomatéka és üzemanyag-fogyasztása jobb, mint valaha. A továbbfejlesztett sebességváltó kiváló kezelhetőséget és a gép irányíthatóságát biztosítja – különösen nehéz körülmények között és meredek domborulatú terepen.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A PONSSE Scorpion tervezése során a kezelőre, mint a gép középpontjára helyezték a hangsúlyt.A fülke a gép közepén helyezkedik el, így a szűk és sűrű helyeken történő munkavégzés során jól láthatóak a végtagok. Sőt, a kezelő a fülke fordulópontjának közepén helyezkedik el, így még forgás közben is nagyon kényelmes. Az egyedülálló daru megoldás minden irányban kiváló kilátást biztosít. A jó kilátás minden határt túlszárnyalva növeli a hatékonyságot a fülke mindkét oldalán. A kezelő kiválaszthatja a fákat és a vágási irányokat, és hatékonyan rakhatja halomba, a legjobb termésminőséget produkálva.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot