MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE Scorpion King egy modern gép tiszta imázsa, amelyet tervezéséért és technológiai innovációiért díjaztak. A legfontosabb kitüntetés azonban az erdészeti vállalkozók körében szerzett népszerűség. Számos tevékenységi területen a legkelendőbb gép.

ELŐNYÖK
A Scorpion King egy háromkeretes betakarítógép villás gémmel. Kiegyensúlyozottsága a körülményektől függetlenül vízszintes helyzetben tartja a fülkét. Az utastérben ugyanakkor tökéletes a kilátás a nagy üvegfelületnek köszönhetően, és a daru egyáltalán nem akadályozza azt, függetlenül attól, hogy milyen irányban helyezik el. A Skorpióval biztonságban vagy, különösen olyan területeken, ahol nehéz terep vagy meredek domborulatok vannak.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE
Három részből áll, amelyeket forgó csuklókkal kötnek össze. A vezetőfülke a hidraulikusan kiegyensúlyozott központi keretben található, míg az első és a hátsó keret a terepviszonyoktól függően dől.

DARU
Választhatja a PONSSE C50 párhuzamos darut. Teljesen új geometria és speciális, a fülke felett mozgó kétfejű emelőkar: kiváló kilátás és egyensúly. Verhetetlen mozgásgeometria. 10/11 m-t ér el.

BETAKARÍTÁS VÉGREHAJTÁSA
A PONSSE betakarítógépek a gépek méretéhez képest nagy hatékonyságukról és robusztus szerkezetükről híresek. A Scorpion számára többféle eszköz áll rendelkezésre.

8 KERÉKRENDSZER
A PONSSE Scorpion hihetetlen stabilitása a 8 keréknek és a szabadalmaztatott aktív stabilizáló rendszernek köszönhető. A daru irányának és helyzetének észlelésén alapul, ami alapján a hátsó keretet munkairányba nyomják. A hátsó kerekek talajhoz szorítása és a hátsó váz súlya jelentősen javítja a gép stabilitását a gép oldalán végzett munka során - a gép mozgása közben is.

MOTOR
A motor és az erőteljes hidraulikus rendszer több mint elegendő teljesítményt biztosít, mind a betakarításhoz, mind a sebességváltóhoz. A Scorpion kapható egykörös hidraulikus rendszerrel a változó betakarítási célokra, vagy Scorpion King változatként kétkörös hidraulikus rendszerrel, különösen közvetlen vágáshoz. A Mercedes-Benz / MTU motor teljesítménye, nyomatéka és üzemanyag-fogyasztása jobb, mint valaha. A továbbfejlesztett sebességváltó kiváló kezelhetőséget és a gép irányíthatóságát biztosítja – különösen nehéz körülmények között és meredek domborulatú terepen.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A PONSSE Scorpion King tervezése során a kezelőre, mint a gép középpontjára helyezték a hangsúlyt.A fülke a gép közepén helyezkedik el, így a szűk és sűrű helyeken történő munkavégzés során jól láthatóak a végtagok. Sőt, a kezelő a fülke fordulópontjának közepén helyezkedik el, így még forgás közben is nagyon kényelmes. Az egyedülálló daru megoldás minden irányban kiváló kilátást biztosít. A jó kilátás minden határt túlszárnyalva növeli a hatékonyságot a fülke mindkét oldalán. A kezelő kiválaszthatja a fákat és a vágási irányokat, és hatékonyan rakhatja halomba, a legjobb termésminőséget produkálva.

    Kérjen ajánlatot