MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE H8 HD EUCA betakarító eszköz az eukaliptusz betakarítás legújabb technológiája. Az erős markolat, az erős előtolás és a gyors vágás robusztus és megbízható csomagba van csomagolva.
A H8 HD EUCA letöltésre van optimalizálva. Az automata vezérlés gondoskodik arról, hogy a fa mindig maximális sebességgel, megfelelő hosszban kerüljön adagolásra.
A könnyen használható automata funkciók a fa átmérőjének és a fűrészlap helyzetének megfelelően szabályozzák a fűrész mozgását, és garantálják a gyors vágást. Miközben a vágás hatékonysága növeli a fűrészlap és a lánc élettartamát is. A fűrészvezérlés kalibrálása egyetlen gombnyomással történik. A billenési erő és a sebesség a kiváló geometrián alapul.
A PONSSE Opti vezérlőrendszert kifejezetten a PONSSE betakarítógépekhez tervezték. Minden beállítás és beállítás tökéletesen működik a fejjel, könnyű, de sokoldalú funkciókat biztosítva, amelyek tökéletesen megfelelnek a gép és a munka követelményeinek. A PONSSE rendszerek mobil gyártásfelügyeletet biztosítanak, és kézi vagy automatikus adatátvitellel működnek.

    Kérjen ajánlatot