MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE H8 HD EUCA betakarító eszköz az eukaliptusz betakarítás legújabb technológiája. Az erős markolat, az erős előtolás és a gyors vágás robusztus és megbízható csomagba van csomagolva.
A H8 HD EUCA letöltésre van optimalizálva. Az automata vezérlés gondoskodik arról, hogy a fa mindig maximális sebességgel, megfelelő hosszban kerüljön adagolásra.
A könnyen használható automata funkciók a fa átmérőjének és a fűrészlap helyzetének megfelelően szabályozzák a fűrész mozgását, és garantálják a gyors vágást. Miközben a vágás hatékonysága növeli a fűrészlap és a lánc élettartamát is. A fűrészvezérlés kalibrálása egyetlen gombnyomással történik. A billenési erő és a sebesség a kiváló geometrián alapul.
A PONSSE Opti vezérlőrendszert kifejezetten a PONSSE betakarítógépekhez tervezték. Minden beállítás és beállítás tökéletesen működik a fejjel, könnyű, de sokoldalú funkciókat biztosítva, amelyek tökéletesen megfelelnek a gép és a munka követelményeinek. A PONSSE rendszerek mobil gyártásfelügyeletet biztosítanak, és kézi vagy automatikus adatátvitellel működnek.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot