MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

Bár viszonylag új gép, a PONSSE Ergo már klasszikusnak tekinthető. Végül is ez a világ legkelendőbb PONSSE gépe.

ELŐNYÖK
A világ különböző munkaterületein szerzett hírnevet, mivel megbízható. Termlékenysége ugyanolyan magas, akár Szibéria hidegében, akár Amerika melegében. Ügyfeleink nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan gépet válasszanak, amelyben nem bízhatnak. Ezért választják a PONSSE erdészeti gépeket és különösen az Ergo-t, amely egy kiváló multifunkcionális termék.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE
Egyszerű és funkcionális szerkezete hatékonyan felfüggeszti a kezelő felé irányuló oldalirányú mozgásokat. Ennek eredményeként a vezetés nagyon kényelmes, és a testet érő terhelés sokkal kisebb, mint korábban.

DARU
Választhatja a PONSSE C44 + párhuzamos darut vagy a PONSSE C5 csúszódarut. A daru alapjának dőlésszöge alapkivitelben ± 20º, ami zökkenőmentes működést biztosít, és a daru erejét még a legmeredekebb lejtőkön is elérhetővé teszi.

ARATÁS VÉGREHAJTÁSA
A PONSSE betakarítógépek a gépek méretéhez képest nagy hatékonyságukról és robusztus szerkezetükről híresek. Az Ergo számára többféle munkaeszköz is elérhető.

8 KERÉKRENDSZER
A 8 kerék kiváló stabilitása, valamint a vonóerő nagyon hasznos, ha a munkaterületek meredek lejtőkön vagy nehéz terepen vannak, meredek domborulatokkal. Ugyanakkor a menet közben kifejtett alacsony nyomás biztosítja a gép előrehaladását még puha talajviszonyok között is. Az Ergo felfüggesztési rendszere rendkívül mozgékonysá teszi, könnyen mozog, anélkül, hogy a fülkében érezhető lenne a zord terep.

MOTORUL
Az erőteljes motor a hidraulikus rendszerrel együtt több mint elegendő teljesítményt biztosít minden típusú munkához. A Mercedes-Benz / MTU motor alacsony teljesítménye, nyomatéka és alacsony fogyasztása a legjobb. A fejlett sebességváltó kiváló kezelhetőséget és irányíthatóságot biztosít, különösen egyenetlen terepen vagy meredek lejtőn.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
Az egyik legtágasabb és legkényelmesebb fülke, a piac legergonómikusabb vezérlőrendszerével, garantálja a legnagyobb kényelmet a gép használata közben. A PONSSE Opti információs rendszer egy fejlett és könnyen használható felület a gép használatához.

PONSSE SYNCHROWINCH
A PONSSE vontatást segítő csörlő segít a magas termelékenység elérésében meredek lejtőn végzett műveleteknél. Lehetővé teszi, hogy ugyanazok a gépek sík és meredek munkahelyeken is működjenek anélkül, hogy további gépekre vagy módszerekre lenne szükség. A PONSSE Synchrowinch megvédi a talajt a töréstől és az eróziótól, üzemanyagot takarít meg, és csökkenti az egység sebességváltó-alkatrészeinek kopását.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot