ffd504

BEMUTATÁS

A PONSSE Elk egy kisebb gép egy rendkívül sokoldalú méretosztályban. Kompakt kialakításának köszönhetően rendkívül mozgékony, alkatrészei pedig a nagyobb gépekhez hasonlóan erőssé és tartóssá teszik, meglehetősen nagy teherbíró képességgel. Gyors reagálású motorja, lenyűgöző nyomatéka és robusztus rakodója kényelmessé teszi a kezelést, különösen akkor, ha a kezelő a piac legtágasabb fülkéit és ergonomikus kezelőszerveit élvezheti.
A 13 tonnás teherbírásával a PONSSE Elk nagy teljesítményű eszköz. Gazdaságos motorja és nagy üzemanyagtartálya növeli a tankolási hatótávot. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Elk az ideális gép nagy távolságok megtételére.

HOSSZÚ ALVÁZ
A PONSSE Wisent, Elk, Buffalo és Buffalo King nyolckerekű modelljeihez egy hosszú forgóváz, új opció, lágy talajviszonyok melletti betakarításra tervezve. Ez jelentősen csökkenti a sínre épített gép talajnyomását a szabványos forgóvázhoz képest.

MOTOR ÉS HIDRAULIKA
A Mercedes-Benz / MTU motor jó teljesítménye széles fordulatszám-tartományban elérhető. A gyorsulásra adott gyors reagálása, az állandó nyomaték és az erőteljes hidraulika megkönnyíti a gép használatát.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
Az alváz kialakítása elsősorban a tartósságra és a könnyű karbantartásra helyezi a hangsúlyt. A megbízhatóság mellett a funkcionális pozicionálás és az alkatrészek működése jellemző a szerkezetre.

10 KERÉKVÁLTOZAT
A hosszú forgóváz helyett 10 kerekes megoldással is felszerelhető a gép, hogy lágy terepen még hatékonyabb legyen. Nagyon alacsonyan tartják a gép talajnyomását és rugalmasak is. Ha nincs szüksége további kerékpárra, a gép nyolckerekű változatként is használható.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb fülkéje, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A fülke felszerelhető PONSSE üléssel. Ez az első kifejezetten erdészeti gépekhez tervezett ülés. Éppen ezért a tervezésénél figyelembe vették az erdészeti gépek kezelőinek speciális igényeit. Az ülés és főleg az alapja masszív, az ülésen többféle felfüggesztés van és az egész csomag évekig gond nélkül kibírja a nehéz műveleteket.

PONSSE AKTÍV DARU
A PONSSE Active Crane új módot kínál a rakodókar vezérlésére és a hatékonyság növelésére. Ez egy olyan rendszer, amelyet a kezelő az egyes funkciók helyett a betakarítógép mozgásának vezérlésére használ, lehetővé téve a kezelő számára, hogy hatékonyan a rakodó munkájára összpontosítson. Az aktív daru egyszerűen vezérelhető két kar segítségével, amelyek közül az egyik a talajfogó magasságát, a másik pedig a mozgás irányát szabályozza. A kulcs az, hogy a kezelőnek nem kell minden funkciót egyszerre irányítania. Amint a fogó megfelelő helyét megadta a gépnek, a gép automatikusan felemeli és használni fogja a kart és a hosszabbítót.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot