MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE Elephant az egyik legjobb gépünk teljesítmény, teherbírás és termelékenység tekintetében. Ha sok fa egy lépésben történő berakására van szüksége, az Elephant a megfelelő gép az Ön számára.A PONSSE Elephant számára nem jelentenek problémát a nagy szállítási távolságok, a nehéz terep és a meredek lejtők. A névhez hasonlóan ez a gép is könnyedén elvégzi a munkát olyan körülmények között, amelyek sok más gép számára túl nagy kihívást jelentenek.
A PONSSE Elephant szerkezetét úgy tervezték, hogy a legnehezebb körülmények között is elbírja a 18 tonnás terhelést. A szállítási útvonalak ritkán laposak. Éppen ezért a kezelők nagyra értékelik az opcionális Active Frame fülkefelfüggesztési rendszert, mivel csökkenti a kezelői feszültséget a fülkében, és segíti a produktív munkavégzést a teljes munkaterv alatt. A nagy rakodótér, a sima hajtáslánc és a rakodóvezérlők biztosítják, hogy a PONSSE Elephant az egyik legproduktívabb szállítóeszköz a piacon.

MOTOR ÉS HIDRAULIKA
Mivel az Elephant egy nagy gép, nagy erővel kell rendelkeznie. Ennek a gépnek a motorja a legnagyobb teljesítményű és a legnagyobb nyomatékkal rendelkezik a PONSSE sorozatban, hihetetlenül alacsony károsanyag-kibocsátással.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
Az alváz kialakítása elsősorban a tartósságra és a könnyű karbantartásra helyezi a hangsúlyt. A megbízhatóság mellett a funkcionális pozicionálás és az alkatrészek működése jellemző a szerkezetre.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb fülkéje, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A fülke felszerelhető PONSSE üléssel. Ez az első kifejezetten erdészeti gépekhez tervezett ülés. Éppen ezért a tervezésénél figyelembe vették az erdészeti gépek kezelőinek speciális igényeit. Az ülés és főleg az alapja masszív, az ülésen többféle felfüggesztés van és az egész csomag évekig gond nélkül kibírja a nehéz műveleteket.

PONSSE AKTÍV DARU
A PONSSE Active Crane új módot kínál a rakodókar vezérlésére és a hatékonyság növelésére. Ez egy olyan rendszer, amelyet a kezelő az egyes funkciók helyett a betakarítógép mozgásának vezérlésére használ, lehetővé téve a kezelő számára, hogy hatékonyan a rakodó munkájára összpontosítson. Az aktív daru egyszerűen vezérelhető két kar segítségével, amelyek közül az egyik a talajfogó magasságát, a másik pedig a mozgás irányát szabályozza. A kulcs az, hogy a kezelőnek nem kell minden funkciót egyszerre irányítania. Amint a fogó megfelelő helyét megadta a gépnek, a gép automatikusan felemeli és használni fogja a kart és a hosszabbítót.

AKTÍV ALVÁZ
Az aktív alváz kiküszöböl minden oldalirányú mozgást, amelyet a kezelő tapasztalhat. Ez a legjelentősebb tényező, amely közvetlenül érinti a kezelőt az erdészeti gépekkel végzett munka során. Ugyanakkor hatékonyan felfüggeszti a kilengést, vízszintes helyzetben tartja a kezelőülést.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot