MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE Elephant King a legrobusztusabb gép kínálatunkban. Amikor az erdészeti berendezéseket Finnországban tervezik és gyártják, garantáltan figyelembe vették a nehéz körülmények követelményeit, függetlenül attól, hogy a hőmérséklet 50 fok vagy nulla alatt van. A strapabíró alapszerkezet megbízható és nem okoz meglepetéseket a nehéz műveleteknél sem. Az extrém körülmények között tesztelt technológia biztosítja a termelékenységet és segíti a kezelőt a további munkavégzésben. Erőteljes motorja végtelen vonóerővel és 20 tonnás teherbírásával kombinálva biztosítja a fa hatékony mozgását lejtőn és nagy távolságokon is, kevesebb utazással.
Az útvonal nem mindig sima és kényelmes. Ez azt jelenti, hogy az opcionális felszereltségként elérhető Active Frame fülkefelfüggesztés több mint üdvözlendő. Megakadályozza, hogy a kezelő imbolyogjon a fülkében, és segíti a munka folytatását.

MOTOR ÉS HIDRAULIKA
Mivel az Elephant egy nagy gép, nagy erővel kell rendelkeznie. Ennek a gépnek a motorja a legnagyobb teljesítményű és a legnagyobb nyomatékkal rendelkezik a PONSSE sorozatban, hihetetlenül alacsony károsanyag-kibocsátással.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
Az alváz kialakítása elsősorban a tartósságra és a könnyű karbantartásra helyezi a hangsúlyt. A megbízhatóság mellett a funkcionális pozicionálás és az alkatrészek működése jellemző a szerkezetre.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb fülkéje, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A fülke felszerelhető PONSSE üléssel. Ez az első kifejezetten erdészeti gépekhez tervezett ülés. Éppen ezért a tervezésénél figyelembe vették az erdészeti gépek kezelőinek speciális igényeit. Az ülés és főleg az alapja masszív, az ülésen többféle felfüggesztés van és az egész csomag évekig gond nélkül kibírja a nehéz műveleteket.

PONSSE AKTÍV DARU
A PONSSE Active Crane új módot kínál a rakodókar vezérlésére és a hatékonyság növelésére. Ez egy olyan rendszer, amelyet a kezelő az egyes funkciók helyett a betakarítógép mozgásának vezérlésére használ, lehetővé téve a kezelő számára, hogy hatékonyan a rakodó munkájára összpontosítson. Az aktív daru egyszerűen vezérelhető két kar segítségével, amelyek közül az egyik a talajfogó magasságát, a másik pedig a mozgás irányát szabályozza. A kulcs az, hogy a kezelőnek nem kell minden funkciót egyszerre irányítania. Amint a fogó megfelelő helyét megadta a gépnek, a gép automatikusan felemeli és használni fogja a kart és a hosszabbítót.

AKTÍV ALVÁZ
Az aktív alváz kiküszöböl minden oldalirányú mozgást, amelyet a kezelő tapasztalhat. Ez a legjelentősebb tényező, amely közvetlenül érinti a kezelőt az erdészeti gépekkel végzett munka során. Ugyanakkor hatékonyan felfüggeszti a kilengést, vízszintes helyzetben tartja a kezelőülést.

    Kérjen ajánlatot