MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

Az új PONSSE Cobra egy sokoldalú gép, amely többféle munkakörülményhez alkalmazkodik. Sokoldalúsága révén otthon érzi magát egyrészt szűk munkaterületeken, de nyitott területeken is. 8 kerekű, többfunkciós gép, mely ideális különböző típusú munkák lefedésére, melyekhez normál esetben több gép bevonása szükséges. Ez a tökéletes választás azoknak a vállalkozóknak, akik egy gépet több területen is használnak.

ELŐNYÖK
Megbízható alapmegoldásainak köszönhetően a Cobra tartós és gazdaságos gép. A precíz és könnyen használható daru, a jó egyensúly, az erős hidraulika szivattyú és az erős hathengeres motor megbízható, hosszú távú géppé teszik a Cobrát. A daru a hátsó futóműre került, ami nagyon kiegyensúlyozottá teszi a gépet. A 11 m-es munkatávolság verhetetlen tulajdonság, különösen szűk munkaterületeken, ami megkülönbőzteti a többi hasonló géptől.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
A Cobra alvázkialakítása különösen az egyensúlyra, a tartósságra és a képességekre összpontosít. A hidraulikus hengerekkel felszerelt reteszelőrendszer kompakt és vezetés közbeni lengéscsillapító szerepe van.

DARU
Választhatja a PONSSE C44 + párhuzamos darut, vagy a PONSSE C5 csúszókaros darut. A daru alapjának dőlésszöge alapkivitelben ± 20º, ami zökkenőmentes működést biztosít, és a daru erejét még a legmeredekebb lejtőkön is elérhetővé teszi.

BETAKARÍTÁS VÉGREHAJTÁSA
A PONSSE betakarítógépek nagy hatékonyságukról híresek a gépméret és a robusztus szerkezet tekintetében. A Cobra számára többféle munkaeszköz is elérhető. Ennek a gépnek a fajlagos teljesítményét az adja, hogy milyen hosszúságnál lehet munkaeszközökkel dolgozni, illetve 11 méter, így a szűk munkaterületeken is verhetetlen.

8 KERÉKRENDSZER
A 8 kerék kiváló stabilitása, valamint a vonóerő nagyon hasznos, ha a munkaterületek meredek lejtőkön vagy nehéz terepen vannak, meredek domborulatokkal. Ugyanakkor a menet közben kifejtett alacsony nyomás biztosítja a gép előrehaladását még puha talajviszonyok között is.

MOTOR
Az erőteljes motor a hidraulikus rendszerrel együtt több mint elegendő teljesítményt biztosít minden típusú munkához. A Mercedes-Benz / MTU motor alacsony teljesítménye, nyomatéka és alacsony fogyasztása a legjobb. A fejlett sebességváltó kiváló kezelhetőséget és irányíthatóságot biztosít, különösen egyenetlen terepen vagy meredek lejtőn.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb kabinja, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A PONSSE Opti információs rendszer egy fejlett és könnyen használható felület a gép használatához.

    Kérjen ajánlatot