MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A Buffalo a legkelendőbb PONSSE gép a világon. Műszaki rendszerei, minden körülmény között fennálló megbízhatósága, a testreszabási lehetőségek széles skálájával párosulva teszik a Buffalo-t megbízható géppé, amely minden vásárló egyedi igényeinek megfelelően készült. Amikor az ügyfelek 8 vagy 10 kerék, 14-15 tonnás teherbírás, 7,8-10 méteres munkatáv, hosszú forgóváz, aktív váz, aktív daru és számos egyéb műszaki lehetőség közül választhatnak, akkor valóban beszélhetünk ügyfél-specifikus testreszabásról.
A terep nem mindig sima és kényelmes. Ez azt jelenti, hogy az opcionális felszereltségként elérhető Active Frame fülkefelfüggesztés több mint üdvözlendő. Megakadályozza a kezelőt abban, hogy kilengjen a fülkében, és segíti a munka folytatását. Az Active Crane karvezérlő rendszerrel felszerelve a betakarító eszköz a kezelő keze meghosszabbításává válik. Menjen oda, ahová szeretne, könnyedén és erőfeszítés nélkül.

HOSSZÚ ALVÁZ
A PONSSE Wisent, Elk, Buffalo és Buffalo King nyolckerekű modelljeihez egy hosszú forgóváz, új opció, lágy talajviszonyok melletti betakarításra tervezve. Ez jelentősen csökkenti a sínre épített gép talajnyomását a szabványos forgóvázhoz képest.

MOTOR ÉS HIDRAULIKA
A Mercedes-Benz / MTU motor jó teljesítménye széles fordulatszám-tartományban elérhető. A gyorsulásra adott gyors reagálása, az állandó nyomaték és az erőteljes hidraulika megkönnyíti a gép használatát.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
Az alváz kialakítása elsősorban a tartósságra és a könnyű karbantartásra helyezi a hangsúlyt. A megbízhatóság mellett a funkcionális pozicionálás és az alkatrészek működése jellemző a szerkezetre.

8 KERÉKVÁLTOZAT
A hosszú forgóváz helyett 8 kerekes megoldással is felszerelhető a gép, hogy lágy terepen még hatékonyabb legyen. Nagyon alacsonyan tartják a gép talajnyomását és rugalmasak is. Ha nincs szüksége további kerékpárra, a gép nyolckerekű változatként is használható.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb fülkéje, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A fülke felszerelhető PONSSE üléssel. Ez az első kifejezetten erdészeti gépekhez tervezett ülés. Éppen ezért a tervezésénél figyelembe vették az erdészeti gépek kezelőinek speciális igényeit. Az ülés és főleg az alapja masszív, az ülésen többféle felfüggesztés van és az egész csomag évekig gond nélkül kibírja a nehéz műveleteket.

PONSSE AKTÍV DARU
A PONSSE Active Crane új módot kínál a rakodókar vezérlésére és a hatékonyság növelésére. Ez egy olyan rendszer, amelyet a kezelő az egyes funkciók helyett a betakarítógép mozgásának vezérlésére használ, lehetővé téve a kezelő számára, hogy hatékonyan a rakodó munkájára összpontosítson. Az aktív daru egyszerűen vezérelhető két kar segítségével, amelyek közül az egyik a talajfogó magasságát, a másik pedig a mozgás irányát szabályozza. A kulcs az, hogy a kezelőnek nem kell minden funkciót egyszerre irányítania. Amint a fogó megfelelő helyét megadta a gépnek, a gép automatikusan felemeli és használni fogja a kart és a hosszabbítót.

    Kérjen ajánlatot