MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE Bison a világ leggyorsabb szállítmányozója. Ez könnyen érthető, hiszen egyetlen gépen sem található folyamatosan változó áttétellel felszerelt váltó. Amikor már nem kell megállni a gyorsról a lassúra való átmenetnél, minden terepen sokkal gyorsabb a munka. Már kapható az új PONSSE szék, amely az első kifejezetten erdészeti gépekhez tervezett szék. Segítenek gyorsabban vezetni minden típusú terepen.
A Bison példátlan új technológiát kínál. Mercedes-Benz / MTU motorjának üzemanyag-takarékosságát és károsanyag-kibocsátását úgy optimalizálták, hogy megfeleljen a legszigorúbb követelményeknek. Ugyanakkor nagyon kis mennyiségű üzemanyagot fogyaszt. A hagyományos hidrosztatikus sebességváltó helyett a Bison motorját a CVT sebességváltó bővíti. Csak nyomja meg a gázkart, és a folyamatos sebességváltó kiválasztja az ideális áttételi arányt. Ennek eredményeként a nagy sebesség nem növeli olyan mértékben az üzemanyag-fogyasztást, mint a hidrosztatikus rendszerekben. Az Active Crane karvezérlő rendszerrel felszerelve a graft a kezelő keze meghosszabbításává válik. Menjen oda, ahová szeretne, könnyedén és erőfeszítés nélkül. A Bison 16 tonnát szállít példátlan könnyedséggel az erdőktől a tárolóhelyekig.

HASZNÁLJA AZ TELJES SEBESSÉGVÁLTOZATOT, MEGÁLLÁS NÉLKÜL
Igényes terepen és nehéz körülmények között - használja a CVT technológia nagyobb vonóerejét. Mostantól megállás nélkül használhatja a gép teljes sebességtartományát. Az új PONSSE Bison sebességváltó CVT technológián alapul. A CVT magában foglalja az áttételek folyamatos változtatását, ezért a lassú és gyors sebességek közötti hagyományos váltás már nem szükséges. A CVT-vel felszerelt autókon a hagyományos hidrosztatikus sebességváltót egy különálló CVT sebességváltó rendszerre cserélték. Ez nagyobb üzemanyag-fogyasztást és nagyobb tapadást tesz lehetővé. Az előnyök különösen szembetűnőek meredek lejtőn, puha terepen és mély hóban.

MOTOR ÉS HIDRAULIKA
A Mercedes-Benz / MTU motor jó teljesítménye széles fordulatszám-tartományban elérhető. A gyorsulásra adott gyors reagálása, az állandó nyomaték és az erőteljes hidraulika megkönnyíti a gép használatát.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
Az alváz kialakítása elsősorban a tartósságra és a könnyű karbantartásra helyezi a hangsúlyt. A megbízhatóság mellett a funkcionális pozicionálás és az alkatrészek működése jellemző a szerkezetre.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb fülkéje, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A fülke felszerelhető PONSSE üléssel. Ez az első kifejezetten erdészeti gépekhez tervezett ülés. Éppen ezért a tervezésénél figyelembe vették az erdészeti gépek kezelőinek speciális igényeit. Az ülés és főleg az alapja masszív, az ülésen többféle felfüggesztés van és az egész csomag évekig gond nélkül kibírja a nehéz műveleteket.

PONSSE AKTÍV DARU
A PONSSE Active Crane új módot kínál a rakodókar vezérlésére és a hatékonyság növelésére. Ez egy olyan rendszer, amelyet a kezelő az egyes funkciók helyett a betakarítógép mozgásának vezérlésére használ, lehetővé téve a kezelő számára, hogy hatékonyan a rakodó munkájára összpontosítson. Az aktív daru egyszerűen vezérelhető két kar segítségével, amelyek közül az egyik a talajfogó magasságát, a másik pedig a mozgás irányát szabályozza. A kulcs az, hogy a kezelőnek nem kell minden funkciót egyszerre irányítania. Amint a fogó megfelelő helyét megadta a gépnek, a gép automatikusan felemeli és használni fogja a kart és a hosszabbítót.

AKTÍV ALVÁZ
Az aktív alváz kiküszöböl minden oldalirányú mozgást, amelyet a kezelő tapasztalhat. Ez a legjelentősebb tényező, amely közvetlenül érinti a kezelőt az erdészeti gépekkel végzett munka során. Ugyanakkor hatékonyan felfüggeszti a kilengést, vízszintes helyzetben tartja a kezelőülést.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot