MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A Beaver otthon érzi magát a sűrű erdőkben, szűk helyeken, ahol mozoghat, ez a többfunkciós és kompakt gép. A 6 kerék által kínált mozgékonyság, a szilárd szerkezettel kombinálva a PONSSE Beavert megállíthatatlan géppé teszi, még olyan területeken is, ahol nehezen megközelíthető a terep. Ezért ajánlott gép olyan kitermelési területeken, ahol sziklás a talaj, de zsúfolt területekre is, ahol kicsi a fordulási sugár.

ELŐNYÖK
Ez megkönnyíti a munkát. Nem igényel nagy szállítójárművet, üzemeltetési költsége alacsony. Kiváló kilátása és nagy teherbírású daruja megkönnyíti a kezelést, különösen szűk helyeken.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE
A Beaver alvázszerkezetének tervezése elsősorban a tartósságra és az egyszerű karbantartásra összpontosított. Felépítése rövid tengelytávon és lengőkaron alapul. Ezek együttesen agilis megoldást eredményeznek minden talajfelületen, olyan területeken, ahol szűk helyen kell dolgozni.

DARU
A párhuzamos működésű PONSSE C44 + daru mechanikus kar helyett hidraulikus rendszert használ. Ezért energiahatékony és alacsony karbantartási költséggel.

BETAKARÍTÓ FEJ
A PONSSE betakarítógép nagy hatékonyság/tömeg arányáról és robusztus szerkezetéről ismert. A Beaverhez a betakarító eszközök széles választéka áll rendelkezésre: választhat a kicsi és hatékony H5-ös modellt nagyon szűk területek betakarításához, vagy a H6-os modellt, amely könnyű és hatékony, mivel könnyebb területekre készült.

6 KERÉKRENDSZER
Hat kerekével a PONSSE Beaver egy agilis gép, stabilitását az alváz és a lengőtengely robusztus csuklója biztosítja, amely munka közben megállás nélkül, hidraulikus hengerekkel zárható.

MOTOR
A 190 cm3-es hidraulika szivattyú a legjobb hidraulikus teljesítményt nyújtja ebben a méretosztályban, az erőteljes Mercedes-Benz / MTU motor pedig gondoskodik arról, hogy a teljesítmény soha ne fogyjon el, miközben az üzemanyag-fogyasztás magas marad.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb kabinja, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A PONSSE Opti információs rendszer egy fejlett és könnyen használható felület a gép használatához.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot