MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A legerősebb motor, a legrobusztusabb daru, két nagy hidraulikus szivattyú, nagy betakarítófejek, hihetetlen termelékenység sűrű erdőkben és kifinomult ergonómia: ezt gondoljuk a PONSSE Bearről. Erőteljes gép a legújabb ergonómiával. Hihetetlen ereje ellenére a Bear rendkívül gazdaságos. A magas üzemanyag-fogyasztás, a hosszú szervizintervallumok és a gyors karbantartás teszi a Bear-t megfizethető, alacsony költségű, életciklusú géppé, amely évről évre kibírja a kemény munkát.

ELŐNYÖK
Ez a sorozat legnagyobb gépe, szelíd óriás nagy fákhoz. A nyers erő, a modern, fejlett technológiával és a kezelőközpontú ergonómiával kombinálva a Bear-t termelékeny géppé teszi, amely otthon érzi magát a kihívásokkal teli körülmények között és a nagy munkaterületeken.

DARU
Választhatja a PONSSE C44 + párhuzamos darut vagy a PONSSE C5 csúszódarut.

BETAKARÍTÁS VÉGREHAJTÁSA
A PONSSE betakarítógépek a gépek méretéhez képest nagy hatékonyságukról és robusztus szerkezetükről híresek. A Bear számára többféle eszköz is elérhető.

8 KERÉKRENDSZER
Cu cele 8 roți ale sale, Bear este foarte stabil, 8 kerekével a Bear nagyon stabil, meredek lejtőn és egyenetlen terepen egyaránt. A gép méretéhez képest alacsony felületi nyomás lágy talajviszonyok között is hatékonyságot tesz lehetővé.

MOTORUL
Két nagy, 190 cm3-es hidraulika szivattyú az erőteljes Mercedes-Benz / MTU motorral együtt a legjobb hidraulikus teljesítményt kínálja, amely soha nem ér véget.

PONSSE SYNCHROWINCH
A PONSSE vontatást segítő csörlő segít a magas termelékenység elérésében meredek lejtőn végzett műveleteknél. Lehetővé teszi, hogy ugyanazok a gépek sík és meredek munkahelyeken is működjenek anélkül, hogy további gépekre vagy módszerekre lenne szükség. A PONSSE Synchrowinch megvédi a talajt a töréstől és az eróziótól, üzemanyagot takarít meg, és csökkenti az egység sebességváltó-alkatrészeinek kopását.

    Kérjen ajánlatot