MŰSZAKI ADATOK

Összevont szerkezet

A GOLIA PRO a klasszikus kialakításon alapul, rotorral és gereblyéző fogakkal. A speciálisan kialakított fogak biztosítják, hogy az anyagot precízen és tisztán gyűjtse össze, talajjal vagy kövekkel való szennyeződés nélkül. A gereblyeszélesség mechanikusan állítható 80 és 150 cm között.

Dupla változat

A különböző igények kielégítése érdekében a GOLIA PRO kétféle változatban, egy- vagy tandemtengelyes kivitelben kapható. A TANDEM változatban a stabilitás és a teljesítmény a 4 keréknek köszönhetően javul, amely lehetővé teszi a gép működését dombos és szabálytalan talajon is. A fejtetőn való jobb manőverezőképesség érdekében a GOLIA PRO kérhető forduló vonóhoroggal.

Egyszerű konstrukció

A fő működési paraméterek gyors és egyszerű beállítása mechanikusan történik, mint például: a karószélesség, a munkamagasság és a karóalakító függöny nyitása/zárása. A mechanikus alkatrészek megbízhatóságát a hajtómű olajfürdőben történő kenése biztosítja (a 470-es változatnál zsírral). A könnyebb szállítás érdekében a karok szétszerelhetőek.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot