MŰSZAKI ADATOK

A PINOCCHIO a MASCHIO GASPARDO talajlazítók alapmodellje. A 70 és 130 LE közötti teljesítményű traktorokhoz tervezték, és ideális a közepes és kisebb szakosodott gazdaságok számára.

A talaj mélyre vágása lehetővé teszi a víz jobb beszivárgását a mély rétegekbe (ami a víz pangásának csökkentését eredményezi) és a talaj valamennyi fizikai tulajdonságának (különösen a porozitásnak) a javulását. A horgonyok speciális dőlésszögének köszönhetően a munka során csökkenthető a vonóerő, ami jelentősen csökkenti a gázolajfogyasztást.

A mechanikusan vagy hidraulikusan állítható ikertüskés hengerrel kiváló talajkikészítés és a növényi maradványok beépítése lehetséges, így a talaj termékenysége magas szinten tartható.

A tüskék ellenkező irányú forgásának köszönhetően a felszínen lévő földrögök felbomlanak, ami megkönnyíti a későbbi talajművelési műveleteket. Mindez nem jár a traktor extra megterhelésével.

A maximális terhelés túllépésekor a csavar letörése lehetővé teszi a kapa felemelkedését, megelőzve a kapa és a keret esetleges sérülését.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot