MŰSZAKI ADATOK

A praktikus és megbízható MTE ideális vetőgép a kis- és középvállalkozások számára, amelyek főként kukorica vetését végzik, és gyakori közúti szállítást igényelnek. A 6 vetőegységgel és 4,30 m-es alvázzal felszerelt MTE-t a külső részek 3m-nél teleszkóposan zárhatók.

Az MTE egy rendkívül sokoldalú vetőgép, amely lehetővé teszi, hogy a legnehezebb talajokon is nagy pontossággal dolgozzon.

Mechanikus kardántengelyes erőátvitel

A ferde fogaskerekes és kardántengelyes rendszer a láncos gépekhez képest rendkívül csökkentett karbantartást garantál, mivel csak a ferde fogaskerekek időszakos zsírozását írja elő. Az egyes vetőegységeket a gyorskioldóval vagy elektromos vezérléssel lehet kizárni.

Barázdanyitó tárcsák

A 420 mm átmérőjű és 4 mm vastagságú barázdanyitó tárcsák nagyon keskeny „V” alakú barázdát hoznak létre. A SUPER SEAL típusú csapágyak a háromszoros tömítésnek köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak, ami megakadályozza a por és a nedvesség bejutását a csapágyba. A sárkaparó a WIDIA (wolframkarbid) kopásmentes profilnak is köszönhetően garantálja a tárcsa maximális tisztítását.

A műtrágya betemetése

A műtrágya betemetése az ültetési sor oldalára a csoroszlyának köszönhetően válik lehetővé.

Stiri si noutati

iun. 04, 2024

IRUM – prezență tactică la expoziția de tehnică militară

Prezența companiei IRUM la expoziția de tehnică militară BSDA (Black

mai 27, 2024

Fabrica IRUM vizitată de Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere,

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot