MŰSZAKI ADATOK

DELFINO SUPER változat

A rotor fordulatszáma 352 fordulat/percig emelkedik, így a DELFINO SUPER még közepes szerkezetű talajokon vagy maradékok jelenlétében is hatékony.

A rotortengelyek 25 cm távolságra vannak egymástól. A méterenként 4 rotor biztosítja a kiváló magágy-előkészítést még kemény és agyagos talajokon is.

A forgórészek különleges, változatos szögben történő elhelyezése lehetővé teszi a talajba való fokozatos behatolást, csökkentve a felvett teljesítményt, a fogyasztást és a traktorra átvitt rezgéseket. Az eredmény hosszabb élettartamú alkatrészek és kevesebb karbantartás.

Robusztus és kompakt

A traktorral való összekapcsolásra szolgáló robusztus keret, a párnázott oldalsó védelem, a henger mélységének csavarokkal történő beállítása és a fogak jellegzetes alakja biztosítja a talaj idővel történő állandó lazítását, a gép kiváló ellenállóképessége mellett.

Minőség a legmagasabb MASCHIO-szinteken

A hajtómű és a munkatestek kiváló minőségű anyagokból és automatizált, nagy pontosságú gyártási eljárásokkal készülnek. A fogazott rotortengelyeket egyetlen nagy szilárdságú acélból kovácsolt darab forgatja.

A fogakat edzett bóracélból kovácsolják, és magas szintű automatizálással működő gépsorokon dolgozzák fel. Profiljukat kifejezetten úgy tervezték, hogy minden körülmények között maximalizálják a talajlazítást.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot