MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

Az IFOR Kutatóközpontban mérnökeink megtervezték az FPU500 kötélpálya hidrosztatikus sebességváltós változatát. A megbízhatóság fokozódott a futómacska megerősítésével és a mechanikus sebességváltó hidrosztatikusra cserélésével. Ez biztosítja az áttételi arány folyamatos változását, garantálva az optimális nyomaték-fordulat egyensúlyt a dobon. A dobok irányítása egytengelyes joystick segítségével működik, amely biztosítja a dob egyik vagy másik irányba történő forgását, és az átviteli arány arányos a kar szögével. A joystick olyan gombbal van felszerelve, amely csökkenti a kar érzékenységét, így nagyobb vezérlési pontosságot biztosít az alacsony fordulatszám és nagy nyomaték tartományában. Így a hidrosztatikus sebességváltó biztosítja a teher rugalmas vezérlését és lehetővé teszi a kezelő számára, hogy az alkalmazáshoz kiválaszthassa az optimális fordulatszám-nyomaték arányt.
Ugyanakkor az FPU500-H használható bizonyos munkákhoz elsődleges platformokon, raktárakban, válogató központokban, építkezéseken, stb.

A KONCEPCIÓ ELŐNYEI:

  • a vontatósebesség folyamatos változása
  • a rázkódások csökkentése a kábel húzási irányának megváltoztatásakor
  • a zajszennyezés csökkentése a sebességváltó és az inverter mechanikus sebességváltójának a hidraulikus hajtóművel történő cseréjével (sokkal csendesebb).

HIDRAULIKUS ÁTVITEL PARAMÉTEREI:
  • szivattyú kapacitása: 28 cm3
  • hidromotoros kapacitác: 110 cm3
  • maximális nyomaték: 2700 Nm
  • maximális nyomás: 415 bar

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Kérjen ajánlatot