Technical details

Prezentare

Beneficiind de o tehnologie modernă în conformitate cu standardele Europene, noul utilaj TAF 2012 SB de la IRUM este cel mai nou utilaj conceput în Centrul nostru de Cercetare și Dezvoltare, caracterizându-se prin performanțe, eficiență și confort la nivel occidental. Motorul performant marca PERKINS, sistemul de servo-direcție modern sau cutia de viteze PowerShift sunt doar câteva dintre componentele de înaltă calitate integrate de către IRUM în noul utilaj TAF 2012 SB: toate sistemele predecesorului 2010 au fost regândite pentru un plus de eficiență și confort, rezultând un utilaj cu adevărat axat pe utilizator. Ce înseamnă asta pentru Dumneavoastră? Numeroasele îmbunătățiri tehnice și ergonomice aduse utilajului reduc stresul fizic și mintal asupra operatorului, însemnând – pe lângă un post de lucru confortabil în orice anotimp – creșterea productivității în exploatare.
Fiind poate cel mai important component al utilajului, motorul unui TAF trebuie să se adapteze unor condiţii de lucru extreme, dar să fie fiabil, uşor de întreţinut şi economic în acelaşi timp. Exact din aceste motive am optat pentu experienţa şi priceperea companiei PERKINS, liderul mondial în domeniul motoarelor diesel pentru aplicaţii agricole şi industriale. Modelul 1204E-44TA folosit în TAF 2012 SB face parte din cea mai nouă gamă a producătorului, dezvoltând 110 CP şi proiectat în conformitate cu noile standarde EU StageIIIB (EPA Tier 4 Interim, MLIT Step 4). Motorul este cuplat la o cutie de viteze sincronizată PowerShift cu 4 trepte. De asemenea, utilajul dispune de punți cu frâne multi-disc în baie de ulei și diferențial blocabil, troliu hidraulic de 2×8 tone, precum și scut mobil.
Confortul şi dotările de excepţie sunt, de asemenea, puncte forte ale utilajului. De la scaunul conducătorului reglabil cu pernă de aer şi încalzire în şezut şi spătar, până la camera video pentru monitorizarea încărcăturii, TAF 2012 SB vă uşurează atât efectuarea lucrărilor, cât şi confortul Dumneavoastră pe durata acestora, iar izolarea termică şi fonică foarte bună vă asigură un post de lucru bine protejat în orice anotimp. Cabina utilajului, pe lângă robustețe sporită și cerificarea ROPS, FOPS şi OPS, este rabatabilă 45° spre dreapta pentru a ușura lucrările în locurile mai greu accesibile, iar amplasarea comenzilor a fost regândită pentru un plus de ergonomie și confort în utilizare. Până și coloana volanului estre reglabilă.
Noul TAF 2012 de la IRUM este un utilaj forestier românesc cu performanțe occidentale, remarcându-se prin tehnologie de ultimă oră, eficiență și confort.

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile

    Ask for an offer