flag-2

turnatorie-2-1110x500

TURNĂTORIE

Turnătoria din cadrul firmei noastre stă la baza producției de utilaje IRUM: toate piesele turnate din oțel, fontă și bronz ce intră în construcția TAF, IFRON sau Funicular sunt produse aici, de mai bine de 60 de ani. Totodată, folosindu-ne de experiența noastră, avem capacitatea de a executa o gamă variată de lucrări în domeniu după nevoile și specificațiile beneficiarului.

prelucrari-cnc-1

PRELUCRĂRI CNC

Departamentul nostru de prelucrări mecanice contribuie în mod semnificativ la procesul de producție a utilajelor IRUM de peste 65 de ani: de la roti dințate până la pinioane, o mare parte din piesele pentru TAF-urile noaste sunt produse aici, pe propriile utilaje. De asemenea, folosindu-ne experiența noastră în domeniu, avem posibilitatea de a produce o gamă largă de piese prelucrate mecanic la comandă, după specificațiile clientului.

debitare-1

DEBITARE

Departamentul de confecții metalice din cadrul firmei noastre constituie o parte importantă a liniei de producție IRUM de peste 60 de ani: de la caroserie până la rezervoare, o mare parte din piesele și accesoriile utilajelor TAF se produc aici. De asemenea, bazându-ne pe experiența noastră avem capacitatea de a produce cele mai diverse confecții metalice ușoare și grele la comandă, după cerințele clientului.

acoperiri-metalice-1

ACOPERIRI METALICE

Atelierul de acoperiri metalice al Irum a făcut parte din procesul de producție de mașini IRUM de la început: cele mai multe piese sunt galvanizate cu zinc pentru protecția împotriva coroziunii sau în scopuri decorative, în timp ce componentele hidraulice sunt cromate dur pentru creșterea rezistenței la uzură.

tratamente-termice-1

TRATAMENTE TERMICE

Departamentul nostru de tratamente termice face parte din procesul de producție a utilajelor IRUM încă de la început: tratarea diferitelor piese, de la șuruburi până la inelele distanțiere se face aici de mai bine de 65 de ani. De asemenea, experiența noastră în domeniu ne perimite să efectuăm o gamă variată de lucrări similare la comandă, după cerințele clientului.

Buy Your Car Quickly and Easily

Our service facility is independently owned and operated providing
full-service repair and maintenance services.

Find your car

FREE DELIVERY

To entire Counrty

Free Servicing

More than 2 years

Secure Payment

Credit Card Payment

Free Gifts

In every Purchase

Stiri si noutati

iul. 12, 2024

Internship la IRUM, ediția 2024

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

iul. 01, 2024

Am lansat marca proprie de lubrifianți IRUM

Succesul produsele dezvoltate de IRUM împreună cu MAVI ne-au încurajat

Vezi toate noutățile