PREZENTARE

Turnătoria din cadrul firmei noastre stă la baza producției de utilaje IRUM: toate piesele turnate din oțel, fontă și bronz ce intră în construcția TAF, IFRON sau Funicular sunt produse aici, de mai bine de 60 de ani. Totodată, folosindu-ne de experiența noastră, avem capacitatea de a executa o gamă variată de lucrări în domeniu după nevoile și specificațiile beneficiarului.

Putem aminti câteva dintre produsele principale: tamburi frână, discuri frână, butuci roată, carcase transmisie, carcase reductor, carcase distribuție, carcase diferențial, carcase ambreiaj, pârghii acționare, bucse, bride prindere cablu, saboți frână, suport saboți, roți melcate, capace rulmenți, flanșe, dinți cupă excavator etc.

Bazându-se pe vasta experiență în domeniu, precum și pe ingineri și muncitori precepuți, Turnătoria IRUM produce o gamă variată de piese turnate din fontă, oțel, fontă mediu și înalt aliată, oțel media și înalt aliat, fonte cu profil nodular, realizate prin formare manuală sau mecanizată, toate după cerințele clientului. (Pentru formare manuală, masa maximă este de 750kg, iar pentru formare mecanizată, 100kg.)

Pe lângă experiența companiei și a forței de muncă, dotările tehnice moderne sunt un alt atu al Turnătoriei IRUM, toate operațiunile efectuate fiind realiazate cu eficiență și calitate maximă:

  • Preparare amestec de formare : amestecător tip EIRICH automat
  • Formare mecanizată cu mașină de format HVS-2
  • Elaborare aliaje cu cuptor de topire tip INDUCTOTERM de 750kg
  • Execuție miezuri manual sau prin împușcare cu mașina tip LAEMPE LL20 (unică în România)
 

Materiale

  • EN GJL 20 –30 / DIN GG20-30
  • EN GJS 40 –70 / DIN GGG40-70