Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

PONSSE Elephant King este cel mai robust utilaj din gama noastră. Atunci când utilajele forestiere sunt proiectate și fabricate în Finlanda, este garantat că au fost luate în considerare cerințele stabilite de condiții dificile, indiferent dacă temperaturile sunt de 50 de grade sau sub zero. Structura de bază durabilă este fiabilă și nu are surprize, de asemenea, în operațiuni grele. Tehnologia, testată în condiții extreme, asigură productivitate și ajută operatorul să continue să lucreze. Motorul său puternic, combinat cu forța sa de tracțiune nesfârșită și capacitatea de încărcare de 20 de tone, asigură deplasarea eficientă a lemnului, de asemenea, în locuri situate pe pante și pe distanțe mari, cu mai puține deplasări.
Traseul nu poate fi întotdeauna lin și confortabil. Aceasta înseamnă că sistemul de suspensie cabină Active Frame, disponibil ca echipament opțional, este mai mult decât binevenit. Împiedică operatorul să se legene în cabină și îl ajută să continue să lucreze.

MOTOR ȘI HIDRAULICĂ
Deoarece Elephant este un utilaj mare, trebuie să aibă multă putere. Și cu siguranță o are. Motorul acestui utilaj are cea mai mare putere și cuplul cel mai puternic din seria PONSSE, cu emisii incredibil de mici.

STRUCTURĂ ȘASIU ȘI SISTEM DE FRÂNARE ȘASIU
Proiectarea șasiului se concentrează în special pe durabilitatea și ușurința de întreținere. Pe lângă fiabilitate, poziționarea funcțională și funcționarea componentelor sunt caracteristici tipice ale structurii.

CABINĂ ȘI SISTEM DE CONTROL
Cea mai spațioasă și confortabilă cabină și cele mai ergonomice comenzi de pe piață garantează cel mai bun confort de lucru. Cabina poate fi echipată cu scaun PONSSE. Este primul scaun proiectat special pentru utilaje forestiere. Acesta este motivul pentru care nevoile speciale ale operatorilor de mașini forestiere au fost abordate în proiectarea acesteia. Scaunul și, în special, baza acestuia sunt solide, scaunul are ajustări diverse ale suspensiei și întregul pachet rezistă la operații grele de ani de zile fără nici o problemă.

MACARAUA ACTIVĂ PONSSE
PONSSE Active Crane oferă un nou mod de a controla încărcătorul și de a crește eficiența. Este un sistem pe care operatorul îl folosește pentru a controla mișcarea implementului pentru recoltare în locul funcțiilor individuale, permițând operatorului să se concentreze eficient pe lucrările încărcătorului. Macaraua activă este controlată cu ușurință folosind două pârghii, una dintre ele controlând înălțimea grefierului de la sol și cealaltă controlează direcția de mișcare. Ceea ce este esențial este că operatorul nu trebuie să controleze simultan toate funcțiile. Odată ce locația adecvată a implementului pentru recoltare a fost dată utilajului, acesta va efectua ridicarea și va folosi brațul și extensia automat. Operatorul poate comuta cu ușurință între Active Crane și controlul convențional al încărcătorului, printr-o apăsare de buton. Acest lucru oferă macaralei active o întreținere ușoară și fiabilitate.

ȘASIUL ACTIV
Șasiul activ elimină orice mișcare laterală pe care o poate resimți operatorul. Acesta reprezintă cel mai semnificativ factor ce îl afectează direct pe operator atunci când lucrează cu un utilaj forestier. Totodată, acesta suspendă într-un mod eficient balansarea, păstrând scaunul operatorului în poziție orizontală.

    Cere ofertă