Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.
Cumpără un utilaj PONSSE și primești VOUCHER CADOU în valoare de 2000 EURO TVA INCLUS.

Detalii tehnice

Prezentare

Noul PONSSE Cobra este un utilaj versatil, care se adaptează la multiple condiții de lucru. Versatilitatea sa îl face să se simtă ca acasă pe de o parte în spații de lucru înguste, dar și în zone deschise. Un utilaj multifuncțional, dotat cu 8 roți, care este ideal pentru a acoperi tipuri diferite de lucrări, ce ar necesita în mod normal implicarea mai multor utilaje. Este astfel, alegerea perfectă a antreprenorilor care utilizează un singur utilaj, în mai multe zone de exploatare.

AVANTAJE
Datorită soluțiilor sale de bază fiabile, Cobra este un utilaj durabil și economic. Macaraua precisă și ușor de utilizat, echilibrul bun, pompa hidraulică puternică și motorul puternic cu șase cilindri fac din Cobra un utilaj de încredere pe termen lung. Macaraua este amplasată pe boogie-ul din spate, ceea ce face ca utilajul să fie foarte echilibrat. Distanța de 11 m la care poate lucra este o caracteristică imbatabilă, în special în zonele de lucru înguste, care îl separă de celelalte utilaje similare.

STRUCTURĂ ȘASIU ȘI SISTEM DE FRÂNARE ȘASIU
Designul șasiului pentru Cobra se focusează în mod particular pe echilibru, durabilitate și capacități. Sistemul de blocare, echipat cu cilindri hidraulici este compact și are rolul de a amortiza șocurile în timpul condusului.

MACARAUA
Puteți opta pentru macaraua paralelă PONSSE C44+, sau pentru cea cu braț glisant PONSSE C5. Unghiul de înclinare a bazei macaralei este de ± 20º ca standard, ceea ce duce la o funcționare lină și face puterea macaralei disponibilă, chiar și pe cele mai abrupte pante.

IMPLEMENTUL DE RECOLTARE
Implementele pentru recoltare PONSSE sunt renumite pentru eficiența lor ridicată în raport cu dimensiunea utilajelor și pentru structura robustă. Pentru Cobra, sunt disponibile mai multe tipuri de implemente. Puterea specifică a acestui utilaj este dată de lungimea la care se poate lucra cu ajutorul implementelor, respectiv 11 metri, făcându-l astfel imbatabil în zonele de lucru înguste.

SISTEMUL CU 8 ROȚI
Stabilitatea excelentă a celor 8 roți, precum și forța de tracțiune, sunt foarte utile când zonele de lucru sunt în pante abrupte sau teren dificil, cu denivelări accentuate. În același timp, presiunea mică exercitată în timpul deplasării garantează faptul că utilajul poate avansa, chiar și în condiții de teren moale.

MOTORUL
Motorul puternic, împreună cu sistemul hidraulic, produc o putere mai mult decât suficientă, pentru toate tipurile de lucrări. Puterea, cuplul și consumul scăzutal Motorului Mercedez-Benz / MTU sunt cele mai bune. Transimisa avansată oferă o manevrabilitate excelentă și control, mai ales într-un teren cu denivelări sau în pante abrupte.

CABINA ȘI SISTEMUL DE CONTROL
Cea mai spațioasă și confortabilă cabină și cele mai ergonomice comenzi de pe piață garantează cel mai bun confort de lucru. Sistemul de informații PONSSE Opti este o interfață avansată și ușor de utilizat pentru folosirea utilajului.

    Cere ofertă