Detalii tehnice

Prezentare

Implementul de recoltare euca PONSSE H8 HD reprezintă tehnologia de ultimă generație în recoltarea de eucalipt. O prindere puternică, o alimentare puternică și o tăiere rapidă sunt ambalate într-un pachet robust și de încredere.
H8 HD EUCA este optimizat pentru descărcare. Controlul automat asigură faptul că lemnul este întotdeauna alimentat cu viteză maximă, la lungimea potrivită.
Caracteristicile automate ușor de utilizat controlează mișcarea ferăstrăului în funcție de diametrul copacului și poziția barei de ferăstrău și garantează tăierea rapidă. În timp ce crește eficiența tăierii, crește, de asemenea, durata de funcționare a barei de ferăstrău și a lanțului. Calibrarea controlului ferăstrăului se face doar prin apăsarea unui buton. Forța de înclinare și viteza se bazează pe geometria sa excelentă.
Sistemul de control PONSSE Opti este conceput special pentru implementele de recoltoare PONSSE. Toate ajustările și setările funcționează perfect împreună cu capul, oferind funcții ușoare, dar versatile pentru a se potrivi perfect cu utilajul și cu cerințele de lucru. Sistemele PONSSE oferă o monitorizare mobilă a producției și lucrează cu transfer manual sau automat de date.

    Cere ofertă