PREZENTARE

Departamentul nostru de prelucrări mecanice contribuie în mod semnificativ la procesul de producție a utilajelor IRUM de peste 65 de ani: de la roti dințate până la pinioane, o mare parte din piesele pentru TAF-urile noaste sunt produse aici, pe propriile utilaje. De asemenea, folosindu-ne experiența noastră în domeniu, avem posibilitatea de a produce o gamă largă de piese prelucrate mecanic la comandă, după specificațiile clientului.

Principalele piese produse de către departamenul nostru sunt atat piese de revolutie cum ar fi: pinioane, roți dințate, roti de lanț, axe, angrenaj melc-roată pâna la modulul 10, cat si piese de tip carcasa: carcasa troliu, carcasa lantului, carcasa diferential si altele. După cerințele clientului, putem efectua orice fel de prelucrări prin așchiere (pana la dimensiunile Φ1000mm, lungime 4000mm). De asemenea, dat fiind scara la care lucrăm, un avantaj important față de concurență este posibilitatea noastră de a manipula piese de dimensiuni mult mai mari decât un atelier obișnuit.

Sectorul de prelucrări mecanice IRUM dispune de dotări moderne și este format atât din utilaje clasice cât și din utilaje cu comanda numerică (CNC), mașinăriile performante alături de specialiștii în prelucrări asigurând un nivel de calitate optim cu maximă eficiență.